Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az emebreknek azt mondják...

Az emebreknek azt mondják hogy hivatalosan nem léteznek földönkívüliek. Akkor minek az a sok ufó kutatóbázis ha nem léteznek ufók?

Figyelt kérdés
Ez olyan mintha én valakinek azt hazudom nincsennek tyúkjaim,délután meg megyek az ólba összeszedni a tojásokat... Ez épp olyan!Ha nincsennek titkaik,akkor engedjenek be mindenkit ezekbe a bázisokba,és bizonyítsák be hogy nincs titkolnivalójuk!Milyen jogon titkolnak el bármit is az adófizetők elől?Hát mi fizessük a projektjeiket,akkor milyen dolog már ez?Jogunk van látni mire költik a pénzünket!Engedjenek be!Vélemény?
2010. okt. 29. 06:03
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Bocs rosszat kültem ez az?

[link]

2011. jan. 18. 00:09
 22/37 anonim ***** válasza:
35%
Tényleg kicsi Isten állatkertjén a kerítés.. Lebontották a testedet atomokra. Nagyon nagyok vagytok! Így tovább! :DD
2011. jan. 18. 01:14
 23/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én úgy tudom, hogy ezek a szervezetek csak kamuk, egy csomó szervezetet hoznak létre, amiknek értelme sincs, hogy a gyanút kerülgessék. Az itt lévő ilyen szervezetek igazából úgy alakulnak, azokból alakul akik hisznek a dologban. Addig a szervezeteiknek nem lesz eredménye ameddig fizikai bizonyítékkal nem tudják bebizonyítani az idegenek, csészealjak, vagy fejlett civilizációnak létezését.

Magyarországon is van ufo szervezet parancsoljatok: [link]

A kérdésed érdekes. Egy részben abban is, hogy hivatalosan állítják, sajnos ezt nem állíthatják hivatalosan mert nincs rájuk bizonyítékuk, hogy nem léteznek. De azt sem állíthatjuk mi hogy léteznek mert nekünk sincs olyan bizonyítékunk. Igaz nekünk több bizonyítékunk lenne mint nekik, de sajnos ez még nem elég.

Ha hivatalosan kijelentenék azt hogy ufók márpedig nem léteznek. Akkor elég érdekes dolog lenne mert egy olyan dolgot állítanak ki, amelyben van ellenzék dögivel.

Röviden ennyi remélem segítettem.

2011. jan. 18. 11:12
 24/37 Shanokk ***** válasza:
83%
Már régóta köztetek élünk ostobák! Vegyétek már észre! Csak egyetlen dolog miatt vagytok még életben, mert nem tudjuk még a titkotokat! De, amint rájövünk azonnal végetek lesz! Meg fogjuk szerezni! Nem rejthetitek el tovább előlünk a Coca-Cola receptjét!!!!
2011. jan. 18. 12:37
 25/37 anonim válasza:
100%
Hogy ne léteznének külföldiek? Azt gondoljátok több millió csillag/bolygó közül csak a miénken van élet? Biztos máshol is van élet. Csak a földönkívülieket se nagyfejű kis zőld óriás szemű lényekként kell elképzelni xd : D
2011. jan. 18. 14:53
 26/37 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon egyszerű a kérdésedre aválasz, elmondom röviden, tömören: tegyük fel, hogy tényleg léteznek és bizonyos beavatottak, akikről talán még azt sem tudjuk, hogy megszülettek, ezzel fgolalkoznak, most ha ezek feltárnák a nagy titkot, hogy léteznek a földönkívüliek, akkor: 1 tömegpánik-hisztéria törne ki az egész bolygónkon (de ezt már sokan előttem elmondták), 2 (és ez az én feltevésem) minimum a keresztény egyház, a pápa, kereszténység elveszítené az értelmét, létezését, mert ha ez kiderülne, akkor egyben az is kiderülne, hogy az egész Biblia, Isten, vallás csak egy kamu. És még utoljára, szerintem, ha létezik ez az egész földönkívülisdi, akkor az egyháznak van a legnagyobb szerepe önös érdek miatt ennek az eltitkolásában. de ez csak egyvélemény, mit szóltok?
2011. jan. 18. 18:05
 27/37 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem biztosan létezik élet a Földön kívül, ez kétségtelen, már csak a galaxisban lévő naprendszerek és bolygók számát tekintve is. Azonban nem hiszem, hogy ők valaha meglátogattak minket, azt pedig mégannyira sem, hogy kis szürke emberkék lennének, sőt, egyáltalán hogy két lábuk és két kezük lenne, és emberformájú testrészeik, stb. Minden bizonnyal olyannyira különböznek tőlünk, hogy fel sem ismernénk őket, mint élőlényeket, ha valaha véletlenül beléjük botlanánk. Sőt, talán a mi agyunkkal fel sem tudnánk fogni az ő létezésüket. Az, hogy a földönkívüliek olyan kétlábú, emberszabású lények mint mi, szerintem kizárólag fantazmagória.
2011. jan. 19. 11:50
 28/37 anonim ***** válasza:
Németül a bolygónk neve Erde, azaz Föld.
2011. febr. 7. 11:26
 29/37 anonim ***** válasza:
93%

Drágalátos kedves 404!

Nem szeretném a (khmmm) általad igaznak vélt dolgokat megkérdőjelezni. Mindenkinek szíve joga hit.

Hogy amiket leírtál azok tények-e, azt nem tudom, ebbe eredetileg nem akartam belekötni, de egyszerűen kötelezőnek érzem, hogy leírjam azokat a hibákat, amiket vétettél a történet kitalálása közben, ha másért nem, azért, hogy megnyugtassam azokat a fórumtagokat, akiket rémisztgetsz a meséiddel. (igen, az elolvasása után már nem hittem a történetben)

Érdekesen indult a történet, de már az elején hibát vétettél:

1. fergeteges hibád:

" Nekem elmondták a kriariaxok, hogy a mi anyabólygónk nagyon messze, 187,9 milliárd fényévnyire van tőllünk. "

Az apró helyesírási hibától eltekintve (tőllünk) az a probléma, hogy a világegyetemünk kb 13,5 -14 milliárd fény átmérőjű.(aki nem hiszi, az nézzen utána) Mivel folyamatosan tágul, így néhány fényévet valószínűleg rá kell számolnunk. Minden esetre a 187,9 milliárd fényéves abszurd, nevetséges nagyításod következtében a történet folytatása is elveszti hitelességét, de a poén kedvéért tovább olvastam.

2. hibád: (idézem)

"... Az ottani bolygónk 6x nagyobb volt mint ez, de sajnos már nem életképes, kihalt."

Gondolom ezt úgy érted, hogy a Földünknél nagyobb hatszor.

Bocsi, de mikor ezt kitaláltad, kicsit utána nézhettél volna, ha már "tudományosan" akarsz hazudni.

!!!!FIGYELEM!!!!! A mi Földünk egy kőzetbolygó!!!! Ha csak kétszer nagyobb lenne a méterénél, akkor a sűrűségéből, anyagi minőségéből kifolyólag a magjának gravitációja nem lenne képes egyben tartani a bolygót,-> a bolygó darabokra esne. Te azt állítod, hogy egy hatszor ekkora bolygón éltünk. A hatszor ekkora bolygók biztos, hogy (ún.) óriásbolygók. Ezekről azt kell tudni, hogy roppant sűrű, de gáz halmazállapotúak. (pl Jupiter) Nincs stabil talajuk, szén alapú életre (mint az emberi élet) teljesen ALKALMATLANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. hibád, meseírói abszurd hiba (:D)

"...a Horgiák velünk éltek a mi ősi anyabolygónkon, 40%ban ember és 60%-ban Szalkán faj keveredéséből mesterségesen létrehoozott faj volt, már kipusztultak, nem élték túl a betelepítést de nem is baj mert írtó szemtelenek voltak állítóllag."

Muszáj volt 5 sort idéznem, hogy érthető legyen a mondat, ami eleve túl hosszú, fölöslegesen többszörösen összetett.

A problémád a végén az "állítólag" szócska. Ha jól értem te egy elmélettel állsz elő, ami az emberiség eredetét magyarázná, és olyan szavakat használsz, hogy "állítólag" ???????? Ez kész poén!! Csoda, ha valaki elhiszi a meséd, pláne, ha ilyen feltételes módot sugalló szavakat használsz. De ezt - ha jót akarok - akkor ráfogom fogalmazási hibára.

4. hibád

" ...és csak egy párt(hímet és nőstényt) hoznak el az emberből is..."

Embertársaid le Hímezni/nőstényezni .... mindegy... Ha az idegen barátaid olyan okosak voltak, akkor lehetett volna annyi eszük, hogy nem csak 1 párt hoznak el. A családon belüli szaporodásra, vérbetegségekre gondolhattak volna. Ez egyértelműen ellent mond a magas intelligenciájuknak!!

5. hibád

"További kb.200 embert szaporítottak belöllünk mesterségesen, ezért van annyi féle ember a Fölünkön a színes bőrűektől kezdve a kínai szeműekig minden féle ember, és minket a mai napig kíserletek alatt tartanak."

Ez egyértelműen NEM IGAZ. A rasszok azért alakultak ki, mert az emberek más-más övezetben éltek, más volt az időjárás, éghajlat, egyszóval a környezet. Ez Általános iskola 5. osztály (történelem)... Már itt is elegendően sok volt a lódítás, de azért is folytattam.

6. hibád

Szintén tudományos hiba, szimpla trehányság.

"Jól tudjuk hogy ez a bolygó 80%ban víz,..."

Ez nem igaz. A 70%-hoz közelebb van, a Földfelszín jelenlegi állapotának elérésének napjában ennél jóval kevesebb volt. Valami baj volt a tudásukkal az "elődeinknek" ezen a téren is.

7. hibád

"...hiszen az akkori emberek még nem tudtak volna milliméter pontosan és mérnöki precizitással készíteni akkora hatalmas építményeket..."

Nem igaz, az ókori aritmetika, matematika, mértan sokkal magasabb szintre jutott, mint a középkorban, csak a hunok által egységesített területek "megbukása" után az adatok elvesztek, felborult az ókori rend. (középiskola 9. osztály) Nem ezzel volt gond, hanem azzal, hogy nem élt elég ember a Földön, hogy piramist építsen kevesebb mint 20 év alatt.

"...Megjegyzem, a mai technológia sem lenne képes 80-130 tonnás kövekből olyan magas építményeket készíteni..."

Szerintem ezt csak a "hangulat fokozására" akartad használni. Sajnálattal közlöm, hogy a mai daruk maximális súlykapacitása a piramis építőkövei súlyának többszöröse. Ha mégsem lenne elég, akkor kicserélhetjük erősebb anyagra a tartókötelét, amivel egyenesen arányosan több súlyt bírna el. Ebbe a piramis-témába jobban belemehetnék, de a lényeget leírtam.

8. hiba xD

Egy indavideo-s fájlra hivatkozni, miközben idegen civilizációkról beszélsz.... megrendíti azt a hitet, hogy tényleg idegenekkel beszéltél... Ha így lett volna, akkor nem lenne szükséged, hogy indavideora hivatkozz...

9. hiba

"...a sok geológus is csak találgat hogy mik lehetnek ezek az üzenetek amiket az őseink ránkhagytak..."

A geológusnak nem szakmája az írásfejtés... Ha mást találtál volna ki geológus helyett... mondjuk régészt...mindegy, ez is "írói" trehányság.

10. hiba

"...Ám az életet újra kezdtük ezen a bolygón, s ezzel fajunk fejlődése ujrakezdődött a nulláról.."

Ha most újra kezdték őseink nulláról, akkor hogyan hagyhatták ránk azokat a bizonyos üzeneteket????? hatalmas logikai bukfenc...

Ha legközelebb hülyíteni akarod a hiszékeny népet, akkor jobban nézz utána, hogy mit írsz!!!

Mindenki láthatja, hogy mennyi önmagának ellentmondó "tény" van ebben a történetben. Logikailag van rá esély, hogy ez tényleg igaz, de elhanyagolhatóan kicsi. Rátok bízom, hogy hisztek-e még neki.

2011. máj. 7. 01:13
 30/37 anonim válasza:
56%

Léteznek földönkívüliek, csak az akták szigorúan titkosak. Az esetleges balesetek roncsait, tetemeit rögtön az amerikai Wright-Patterson légibázisra (USA, Ohio állam) szállítják a világ minden tájáról, ez a földi központ.

A 2010-10-29 21:03-es hozzászóló szép mesét mondott, amiből lényegében csak annyi igaz, hogy bolygónk neve Föld (de csak magyarul!) Nem is tudom honnan lehet összehordani ennyi sületlenséget. Milyen 187,9 mrd fényévről beszél? Eleve a mi univerzumunk "csak" 13,6 mrd éves. Persze más a helyzet, ha a kedves hozzászóló egy másik univerzumból csöppent közénk...

Az igaz, hogy az UFO észlelések többsége nem valódi észlelés, ezért nem figyel oda a közvélemény a tényleges esetekre, mert a hitelesség ezáltal elveszett. Egyébként én is láttam már furcsa repülő objektumot.

2011. máj. 7. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!