Mit gondoltok erről, szerintetek hazudik 1 vadászpilóta hogy UFO-t látott, és az alatta lévő több száz ember is hazudik?
Mindenki hazudik aki lát valamit? Mert a földünkön vagy 6 milliárd ember él, abból 2 millió ember látott már UFO-t, azok közül 1 legalább csak igazat mond nem?
http://www.youtube.com/watch?v=8JnZEn1Bv5A
Akik nem hisznek a földön kívüli civilizációkban és csak azért írnak ide hogy a szegény válaszadóknak szemtelenül beszóljanak, azok legyenek szivesek elhagyni ezt az UFO menüpontot, mert megzavarják az itt lévő emberek tanácsközásait!
Köszönjük!
Amugy tényleg nem illik odamenni, ahol nem látnak szivesen, ebbe igazad van! Ezek mi a francnak és honnan jönnek ide? Szórakozni járnak ide? Én biztos nem mennék oda ami engem hidegen hagy és nem provokálnám ott a népet hogy idegesek legyenek! Ebből is látni hogy csak szórakozni járnak ide! De legalább válaszolnának a kérdésre és nem a válaszadók válaszaira tennének szemtelen megjegyzéseket nem? Ez a pofátlanság teteje!
A válaszom igen, igazat mond látni hogy nem hazudik! A többi linkek is jók! Némókapitányé is tetszik! Mindeggyik!
Ezer bocs ha megbántottam valakit. :) Akkor minek kérdezel olyat, hogy mit gondoltok erről... :D
Az már csak egy megjegyzés, hogy fura, hogy mindenki ugyanolyan féle videót mutat, mikor millió ufos videó van. És áradoznak, hogy juj juj tényleg de jó. :DD Úgy néz ki mintha a kérdező és ezek a válaszolók egy azon személy lenne.
Na de, hogy boldog légy: Juj de izgi, vannak ufok, itt vannak közöttünk!! :))) A kérdező is pont az!
Nem hazudik a pilóta szerintem.És ez?
A pilóta látomása épp úgy lehet igaz is, mint hogy nem az. De nem szabad elzárkózni valamitől csak azért, mert nem hiszünk benne.
Aki elzárkózik az ismeretlentől, az örök kételyekben tengődik, aki pedig nyitott mindenre, annak feltárul az igazság.
A hitetlen ember szemeivel ugyan néz, de nem lát. Ha mégis látna, ugyan miért hinne? Hisz meggyőződése hogy szeme káprázik s talán csak délibábot látott. Az egyetemen azt tanítják ne hidj a csodákban, csak az emberi tudománynak hidj! Pedig íme, az élet és minden ami körülötte van, maga a csoda! Mit ér az ember tudománya ezen csodák nélkül, hisz csodák nélkül nincs tudomány, tudomány nélkül viszont van élet! S mivel az élet már jóval az ember tudományai előtt létezett, így én a csodákban jobban hiszek mint a az ember tudományaiban! A világegyetem annyi csodát és titkot rejt, milliméter pontossággal létrejött univerzum, tökéletes galaxisok, és maga az élet csodái, hogy az ember tudományai elveszlenek benne.
Jobb kételkedni a halandó emberiség tudományában ami az egész emberiséget és egy egész bolygót képes a pusztulásba sodorni, mint hinni a világegyetem csodáiban ami tökéletessége lévén mindíg is létezett és örökké létezni is fog. Ámen.
jéééééé itt a 404 egyemmeg :)
404! olvastam valahol hogy voltál az ő világukba,hogy elvittek magukhoz.Kaptál valami tárgyi bizonyítékot tőlük amit hazavihettél és te adtál nekik valamit ajándékba!? :)
eszt nézzétek mit taliztam :P
Ezt skubizzátok!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
Kicsit jobban hihető, mint azok a magyar fickók. Nem tudom mire írja, hogy nem kamuzik. Félre húzza a száját, nekem az a hazugság jele.
Miért akarsz elküldeni kisufo?!?! Leírtam a véleményem, te kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!