Íme a bizonyíték arra hogy az ufók léteznek! Na erre mit léptek szkeptikuskáim?!?
Itt a cikk, maga a NASA végzett ezúttal kutatásokat: [link]
Aki ezek után is tagadja a földönkívüliek létezését az szimplán nem normális. Várom az agyhalott szkeptikusok őrjöngését a válaszokban, erre már úgysem tudtok mit mondani, innentől ez már a valóság tagadása lenne.
Egy cikkben szerepel az hogy "hiteles" meg az hogy "ufo"?
Azta,egész izgalomba jöttem.
Ja,nem.
Azt hiszem,inkább a Pick-Veszprém meccs miatt vagyok izgalomba.
Chat gpt-be rákérdeztem mit nem tudnak biztosan a tudósok a mai napig:
-Univerzum keletkezése
-Földönkívüli élet létezése!!!!
-Emberi tudat kialakulása
Szóval nincsenek alienek. Lehetséges hogy anno ide látogattak, körülnéztek és úgy döntöttek nincs semmi olyan ami nekik hasznukra válna és elillantak innen.
Azért mert a filmipar nyomatja a men in black-et meg a függetlenség napját, butaság lenne azt képzelned hogy valóban léteznek alienek.
14-csak érdekességkép:az a szervezet,akiről a Man in Black-t mintázták,tényleg létezett.
Persze nem itt élő idegenekkel foglalkoztak,hanem inkább ufó hívők hiteltelenítése volt a céljuk.
Majd ha lesz bizonyíték, tehát megérintem, beleülök a járműbe, teljes valójában mutatkoznak. Akkor elhiszem.
Videofelvételeket meghagyom nektek. 50 éve nézegetjük ezeket. Komolytalan.
50+ éve megy a bújocska. Hol vannak??
Kolumbusz sem bújócskázott hanem legyilkolta az indiánokat azonnal.
Addig örülj amíg nincsenek itt. A szar is vigyázzba állna bennünk, itt uralkodnának rajtunk. Egy magasabb létforma rögtön leigázna minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!