Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Meghökkentő bizonyíték, hogy...

Ufokurtato007 kérdése:

Meghökkentő bizonyíték, hogy az idegenek megfigyelések alatt tartanak minket?

Figyelt kérdés

Semmi kétség ezen dokumentumok szerint az idegenek (gujmán, krixkraxi, reptoid stb, stb..) valamelyik faj egyede megfigyelés alatt tartja az USÁ fegyvertesztjeit. Nyilvánvalóan felakarják mérni harcászati képességeiket. A megfigyelést végrehajtó idegen faj azonosítása jelenleg folyamatban van.

Mi az Ön véleménye?

Link: [link]

márc. 13. 21:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
54%

"Ausztráliában nem USA-ul beszélnek?"

Nem. Ekkora szamárságot sem hallottam. USA-ul...:DDD

Van Angol, amerikai angol, és ausztrál angol. Az amerikai nem is feltétlenül értim meg az ausztrál dialektust.

márc. 14. 12:28
 22/38 A kérdező kommentje:
#22 ne tereld a témát, a kérdéssel kapcsolatban fogalmazd meg a hozzászólásod.
márc. 14. 12:30
 23/38 anonim ***** válasza:
82%
A kérdés kamu. Ennyi a hozzáfüznivalóm.
márc. 14. 12:57
 24/38 Szervizmérnök úr ***** válasza:
59%

"Ez pedig alapjaiban változtatja meg az ufológia kronológiai sorrendjét bla bla."

"Semmi kétség ezen dokumentumok szerint bla bla."

Hagyjuk már ezeket a fellengzős fontoskodó dumákat, ez nevetséges.

Nincs semmi.

Duma van csak.

márc. 14. 13:01
 25/38 A kérdező kommentje:
Mennyi szkeptikus...
márc. 14. 13:05
 26/38 anonim ***** válasza:
33%
Már többször megkérdeztem tőled, hogy milyenek az ufó lányok? Egyszer sem válaszoltál rá, vagy talán az ufó férfiakat szereted, amely szerint homokos vagy? Csak akkor hiszem el, hogy léteznek ufók, ha hozol nekem egy ufó lányt.
márc. 16. 12:25
 27/38 anonim ***** válasza:
33%
Ufokurtato007, alig várom már, hol van az ufólány? Vagyis nem vagy képes nekem egy ufólányt hozni. Ebből egyértelműen az következik, hogy azért nem, mert az ufók nem léteznek.
márc. 17. 22:22
 28/38 A kérdező kommentje:
#27 Logikus gondolkodásom, ufológus szaktudádom illetve tapasztalataim szerint az "ufónők" ahogy te általánisítod őket nem érdekeltek nyeszlett, gyengusz humanoid hímekkel való találkozásban.
márc. 18. 19:27
 29/38 anonim ***** válasza:
79%

„Logikus gondolkodásom, ufológus szaktudádom illetve tapasztalataim szerint”

„Logikus gondolkodásom”, ez az, ami neked nincs és soha nem is volt

„ufológus szaktudásom”, ufológus=eszetlen idióta

„Tapasztalatim”, nincs neked semmiről tapasztalatod, az egészet a zárt osztályon találtad ki

Nem érdekel, miben érdekeltek az ufónők, akkor hozzál nekem egyet. Egyáltalán, hogy néznek ki az ufónők? Érdekes, mikor ahhoz érkezünk, hogy kézzel fogható bizonyítékot hozzál, akkor mindenféle kifogással kitérsz ez elöl. Vagy itt lesz az ufónő holnapra, vagy az egészből semmit nem hiszek el.

márc. 18. 19:48
 30/38 A kérdező kommentje:
#29 Ufónő olyan nincs. Van nőstény egyede a krixkraxinak, rákembernek, reptoidnak, lóulábunak, gujmánnak, menhunti emberrablóknak és stb, stb. Azokat azért nem viszem hozzád mivel rádtámadnának és mivel gyengusz vagy nem tudnád megvédeni magad, ellenben velem, aki megannyi idegen faj ellen vívott élet-halál harcot.
márc. 18. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!