Lehetséges olyan, hogy ez egy UFO volt?
Őszintén szólva majdnem mindenkit végigkérdeztem, de egyik azt mondja, a másik amazt.
2022 június 26-án úgy kezdődött minden mint más napokon. A kellemes délutánon 6 körül elővettem a motorkerékpáromat, és kinéztem magamnak a Bogács-Kerecsend-Heves-Tiszafüred útvonalat, az út feléig minden jól ment, ami akkor történt,az a retinámba és az enlékeimbe örökre beivódott.
Esteledett, és én megálltam kettő település közt fotózkodni. Hirtelen felnéztem, nagyjából 200 méteres magassagban, a fák és a közelben húzódó nagyfeszültségű vezetékek felett megpillantottam egy kb mosógép méretű, zöldes fénnyel világítő lebegő, teljesen hangtalan tárgyat. A tárgy körül forgó kis fények is voltak, négy darab, ezek sárgán villogtak. Én teljesen lefagytam. Kb 4 percig lebegett, ezután felemelkedett, és írtózatos sebbességgel távozott Északi irányába.
Sajnos lefotózni nem tudtam, mivel a telefonom épp akkor merült le 0-ra. Bemerészkedtem a mezőre, átmentem a fasoron, a vezeték alatt, a hely felett, ahol a "tárgy" lebegett, a fű egy 2.5 méteres körben elégett. Hamu is volt, de érces illatú.
Soha többé nem láttam ehhez hasonlót. De remélem nem fogok, nagyon megijedtem.
Köszi!
Lehetséges, ez lehetett egy idegen drón is.
Tudom hogy ez folytonos vita, de folyamatosan jelen van több faj, általában nagyon diszkréten, de néha-néha szándékosan megmutatva magukat, egyfajta "reklámozás" miatt, mert nem maradhatunk örökre elszigetelve.
Már fél évszázada is felajánlotta a "felfedést" egy-egy kormánynak fajok egy csoportja, de az adott kormányok nem kértek belőle, túl korainak tartották ezt még az emberiségnek -és mivel a kormányok az emberiség választott vezetői- ezt a döntést az idegen fajok elfogadják.
Nincs két egyforma világ, elvileg az adott bolygó lakóinak vezető szabadon eldönthetik, elég érett már-e a bolygó lakossága a nyitásra.
Számodra ufó volt, vagy csak egy újságba illő történetke.
Közvetlen az eset után is feltetted ezt a kérdést, vagy csak most „mersz” erről először mesélni? 🤔
Szia!
Igen, ez UFO volt.
Láttál egy repülő "valamit", és nem tudtad azonosítani.
Így ez egy tipikus nem azonosított repülő tárgy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!