Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt már UFO észlelésetek?...

Volt már UFO észlelésetek? Milyen volt? Hol láttátok?

Figyelt kérdés
febr. 23. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudok róla, hogy lett volna. Én szörnyen szkeptikus vagyok az itt körülöttünk rohangáló UFO-kal kapcsolatban. Ezek az "észlelések", az első UFO film óta jelentkeztek, és a kinézet/forma szintén ezekből a filmekből táplálkozik. :)
febr. 27. 08:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem, de a sorkatonaságnál az ügyeletes tisztnek igen. Az országban lezuhant egyik UFO-t nem csak látta a trélerre pakolása után, de tapintotta is. Hozzátette, hogy itt a Földön készítették földi emberek.

Többet nem írok az esetről, hátha elrabolnak, no nem az idegenek, hanem az UFO-kat titokban üzemeltető emberek.

márc. 4. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Akkor az egy sima repcsi volt, nem? Egyébként ha itt a Földön készítették földi emberek, akkor ez már kizárja, hogy UFO - vagyis azonosítatlan repülő tárgy legyen.
márc. 5. 09:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyerekkoromban volt. Ebéd közben kinéztem a konyhaablakon és a távolban az égen fehér cikázó pontokat láttam. Még ki is mentünk a szüleimmel, ők is nézték. Pár percig 4-5 világos pötty cikázott a távolban a déli égbolton, majd hirtelen eltűntek. Hogy az mi volt még a mai napig nem tudjuk.

A másik meg még általánosban volt. Bár való igaz, hogy én lemaradtam róla, de az egyik osztálytársam, aki az ablaknál ült, szólt óra közben, hogy valami sötét mozdulatlan dolog van az égen. Az egész osztály odarohant az ablakhoz (a tanár legnagyobb örömére), és többen váltig állították, hogy tényleg ott volt az objektum. Sajnos mire én odaküzdöttem magam az ablakhoz addigra eltűnt.

Hogy mik lehetnek ezek? Lehet hogy idegen technológia, de akár Észak-koreai titkos repülőkísérletek is.

márc. 10. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!