Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Most ez akkor földönkívüli...

Most ez akkor földönkívüli tevékenység, vagy szimpla villámlás volt?

Figyelt kérdés
2019 nyarán óriási hőség tombolt, június 15-én egy szombati napon én 38.9°C-ot mértem. Másnap este érkezett egy hidegfront, jelentős csapadékkal és orkán erejű széllel, villámlással. Nagyjábol este 10 körül feküdtem le, és örültem, hogy a hőségnek vége.Hajnali kettőkor arra ébredtem fel, hogy a házban a kutya úgy ugat, mint addig sosem. Kinéztem a szoba ablakon, odakint már állt a víz,a levegő is teljesen felfrissült. De még villámlott, de nem igazi villámlás hanem ritmikudan villódzó fények voltak. Reggel a faluban többen beszélték, hogy fura fényeket láttak.

febr. 19. 10:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A kutyák és a vihar témát nem vitatja senki. A kérdező által leírt dolgokon meg felesleges vitatkozni, materialistáknak pedig fölösleges ebbe a rovatba bejárni és írkálni.
febr. 20. 17:47
 12/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
12%

Pont szükség van általában mindenhol az ellenpólusra, különben kóros irányba borulhatnak a dolgok.

Pl. egy diktatúrában is mindenkinek bólogatni kell, az nem egy normális dolog, nem is vezet jóra.

Ha elő lenne írva, hogy egy kérdésre csak vakhitűek válaszolhatnak, az a kérdezőt sem segítené, hogy több válaszból leszűrjön megfelelő következtetést.

Az "irkálni" rövid i betű.

febr. 20. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez is vakhit, ennyire végletes ellenpólusra nincs szükség, olyanra meg főleg nincs aki elég gyakran kötekedik is bicskanyitogató stílusban.
febr. 21. 12:01
 14/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
12%

A tényeken alapuló tudomány nem vakhit.

Az meg módfelett furcsa felfogásra vall, amikor valaki az én megszólalásaimba köt bele rendszeresen, gyakran csak üres személyeskedéssel, de önmagán nem veszi észre, hogy kötekedik, összeférhetetlen, gyűlölködik, provokál. Gyakran használja ugyanazon szavakat is (mint pl. bicskanyitogató), amivel elárulja magát, meg egyébként is sugárzik belőle az alacsony szintű gyűlölet.

Igazán "magasabb szintű" elmének nem is szabadna ennyire gyűlölködni. Toleránsnak kellene lennie, elfogadónak.

Hiszen ő biztos a hitében (vagy nem is).

febr. 21. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Mivel a tudománynak nevezett dolog csak egy kis részét látja a valóságnak, emiatt nyugodtan lehet nevezni vakhitnek, amikor az álláspontját a teljes valóságra akarja vonatkoztatni.

Ez már csak egy ellenreakció, mert te kezdtél ide bejárni, kötekedni, ellenkezni egy csomó mindenkivel, úgyhogy ne csodálkozz, hogyha hasonló reakciókat kapsz. Másfelől pedig ne essél túlzásba, mert ez nem gyűlölködés és kötekedés, hanem utalás arra, hogy az ilyen fajta szélsőséges vélemények, amiket képviselsz, azok nem kívánatosak ebben a rovatban!

Nekem az a véleményem, hogy minden rovatnak van egy skálája, amin ha kívűl esik valaki, akkor már nem kívánatosak az adott személy hozzászólásai bármelyik rovatban. Ezt vedd figyelembe!

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy például a vallás kategóriába is bejársz, és ott is ezt csinálod-e? Vagy csak minket "boldogítol" itt? Oda csak ritkán nézek be, ez a kérdés csak úgy eszembe jutott.

febr. 21. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez, amiket írtam fentebb, nemcsak rád vonatkozik, sajnos vannak itt jó néhányan, akik ilyenek.
febr. 21. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!