Szerintetek mi történhetett Frederick Valentich-el?
[link] (tudom, hogy az Origo egy kétes minőségű és megítélésű oldal, de jelen cikk jól kifejti kérdésemet)
A névre rákeresve az oldal nem dob ki találatot, hát gondoltam, felteszem a kérdést.
Mint "amatőr" UFO-hívő, a mai napig döbbenten olvasom ezt a sztorit, ha valahol szembejön velem. Aki nem szeretné a teljes wiki-cikket elolvasni, annak röviden: a címszereplő férfi 20 éves korában nyomtalanul eltűnt kisgépével való repülése közben. Eltűnése előtt a toronynak azt jelentette, hogy "üldözőbe" vette egy fémes színű repülő tárgy. Utolsó üzenete ez volt: "ez nem egy repülőgép!", majd rövid ideig fémes súrlódó hang hallatszott, ezután soha többé senki nem hallott felőle.
(Valentich repülése, majd eltűnése idején állítólag több más észlelés is érkezett a közelben furcsa fényekről, repülő objektumokról.)
Ami nekem a leginkább furcsa, hogy az eltűnéséről szóló hivatalos magyarázatok eléggé sántítanak, izzadtságszagúak. Valóban lehetséges lenne-e az, hogy Valentich fejjel lefelé repülve valójában "saját magát" látta a vízfelületen tükröződni? Lehetséges lenne az, hogy megrendezte a saját eltűnését/öngyilkosságát, holott családtagjai szerint egyáltalán semmiféle oka, indítéka nem lett volna erre?
Ti mit gondoltok, szerintetek mi lehet az igazság?
Itt van az a bizonyos utolsó rádióbeszélgetés:
https://www.youtube.com/watch?v=MZ6JEjQM4q4 (feliratozást kapcsoljátok be)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!