Ufo-szkeptikusok, ez a videó és a pilóta vallomása sem elég meggyőző számotokra?
10
De jó neked.
Ezért gondolom azt is teljesen jelentéktelennek részletnek tartod, hogy a világ legfejlettebb hadseregének fingja nincs mik röpködnek a légterében. Akkor mikor 3 perc alatt odaküldenek egy vadászgépet az pont hihető, hogy nem tudnak azonosítani egy meteorológiai léggömböt.
12
Mutass katonai aktákat!
#13 (09:52)
Kérdező - a bizonyítás terhe nem a válaszadókon van!
"Csakhogy ezek a tárgyak úgy cikáznak az égen mint semmi más ami ember alkotta."
Elbeszéléseken kívül sosem láttunk még ilyen cikázást az égen, nem dura?
"És ha maga a hadsereg sem tudja megmagyarázni, hogy mi az?"
És ha nem akarják az orrodra kötni?
Kérdező:
csak szólok: NEKED kell bizonyítani, ha hozol valamit.
14
Ő hozta fel a katonai aktákat nem én !
Vagy amit ő bemond azt nekem kell előteremtenem?
Vadszkeptikus nyilván mindenbe beleköt. Ha leszáll előtte egy földönkivüli gép azt sem hiszi el. Mert a világában nem létezhetnek az embertől eltérő intelligens(ebb) lények. Valljuk be ezt sok ember nem tudná feldolgozni ezért még a szemének sem hinne. Ez van :(
“ Elbeszéléseken kívül sosem láttunk még ilyen cikázást az égen, nem dura?”
Mi nem. De te egyébként minden nap fent vagy ott az égben? Akkor a tapasztalataid szerinted miért mérvadóak?
A katonaság pilótái napi rendszerességgel adnak le ilyen jelentéseket.
Nemrég hivatalos meghallgatásokon is leírták amiket észeltek. Egyszerűen nem tudták utolérni a tárgyakat mert hirtelen tovább röppentek a földi gépek sebességének többszörösével. Persze nyilván minden amit bárki mond kamu mert Szolnokról Gyula telhetetlen.
“ És ha nem akarják az orrodra kötni?”
Egy nagy része már nyilvános, érted?
19
Most mondtam, hogy ez nem YT.
Olvass híreket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!