Az ufosoknak milyen a szexuális életük?
Náluk is van nőstény és hím egyed, és ugy megterméknyítik meg a nőstényeket mint mi? hogy rájukmásznak? :P
főleg a 404-es ufokutató válaszára lenék kiváncsi de mindenki elmonhatya véleményét :)
UFO kutató
Igen, a Kriariaxokról van szó. Látom utána néztél hogy helyesen írd le a nevüket. Pár kérdésre nem válaszolhatok mert szigorúan titkos és árthat az egészségemnek. A bolygólyuknak nem tudom hogy lenne-e neve de szerintem mellékes mi a neve, mert olyan messze vannak hogy az ember egy életen át utazna sem érne oda a mai gyerekcipőben járó technikájával.
A magasságuk miatt félelmetesek, de csak az első pillanatok az ilyesztőek. Amint észrevettem hogy nem akarnak bántani, megkönnyebbültem és a végére már egyre bátrabb lettem. Nincs hüllő és sárkány kinézetük. Világos szürkés-barnás a bőrük szine, de volt köztük olyan ami teljesen világos barna vagy teljesen világos szürke volt. Ujjaik kétszer hosszabbak voltak az enyémtől és 2,60-2,80m magasak voltak, vékony és karcsú testalkattal. Fejük arcukhoz képest aránytalanul nagy, szemüket fekete védőpáncél borítja, mert náluk 3 nap van és így védik a szemüket az erős fénytől. Szájuk nyílása kicsi és kör alakú, viszont a hosszú vékony nyelvüket néha-néha nyújtogatták kifelé akár a kígyók.
Mi keltette fel érdeklődésüket? Az emberek iránt vagy én irántam? Mert én kezdeményeztem a kapcsolatot. Az embert már jóval előttem is ismerték szerintem, mert az az igazság valami ősökről beszéltek nekem közbe jeleket firkáltak a talajba de semmit nem értettem belölle. Le is akartam fényképezni a jeleket de a telefonom megbolondult és értelmetlen dolgokat írt ki, benyomtam a fényképező funkciót és előjött az sms írás nem tudom mi ütött a telefonomba ugy hogy hagytam a fenébe.
"a többi, hülye, cyber-majomkodó" val meg szerintem ne foglalkozz, nem értik ezeket a dolgokat és azért írnak minden féle hülyeségeket mert nem értik, nem azért hogy idegesítsenek.
Köszönöm a válaszokat 404-es!
Bár a legtöbb kérdést igazán nem válaszoltad meg!
A korábbi leírásaidból viszont úgy tűnik, hogy egy távoli galaxisból jöttek, ugye?
( De gondolom tudod, hogy nem sokára az emberiség érett része rendelkezni fog olyan közlekedési technikával, melynél a tér és idő nem okoz akadályt! )
Egyet értek 404 kollegával, én is próbálom bebizonyítani a Láthatatlan Rózsaszín Unikornisok létezését, de a sok tudatlan ember nem képes ésszel felfogni, ezért ilyen negatívak.
Nem értik ezeket a dolgokat.
És azért írnak minden féle hülyeségeket.
Mert nem értik.
Az erő legyen önnel kollega!
Hmmm 404 mintha egyik előző válaszából copyzta volna a mostani leírást... vagy a gépen van txt fájlban, el ne felejtsed? XD
Erről az elcsökevényesedett nemi szervről meg... erről no comment XD
Sajnos senki sem válaszolt még rendesen a KÉRDÉSRE, úgyhogy tessék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!