Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufosoknak milyen a szexuáli...

Az ufosoknak milyen a szexuális életük?

Figyelt kérdés

Náluk is van nőstény és hím egyed, és ugy megterméknyítik meg a nőstényeket mint mi? hogy rájukmásznak? :P

főleg a 404-es ufokutató válaszára lenék kiváncsi de mindenki elmonhatya véleményét :)

2010. okt. 23. 17:01
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Te meg fosó palántazsák vagy aki az apjával él intim viszonyt mert hülyeségeket beszél és nem a válaszra válaszol!
2010. dec. 4. 20:30
 22/36 A kérdező kommentje:
vagyis kérdésre válaszol :D
2010. dec. 4. 20:31
 23/36 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, ébredj már fel! ( Sajnos annyira felületesek - gyerekek - vagytok még, hogy el sem olvassátok igazán a magyarázatokat )

Magam a pozitív civilizációk szexuális életéről írtam, nem arról a szeretetlen praxisról, ami most folyik!

Megtermékenyülés meg valóban független a szeretettől, de a VÉGEREDMÉNY már nem egészen!

Mit gondolsz, HA minden gyermek őszinte szeretetben foganna, AKKOR is ilyen lenne még most is a világunk? Ennyire szeretetlen, ennyire értetlen, ennyire negatív?

2010. dec. 5. 08:28
 24/36 404 ***** válasza:
92%
Akiket nekem volt szerencsém megismerni, azok bár félelmetes külsejűek, mégis békések, barátságosak, szeretetre méltóak, rendkívül magas intelligenciával rendelkeznek és kíváncsi természetűek. Mindíg fogdostak és vizsgálgattak. Nem természetes úton szaporodnak, mivel a nemiszervük el volt csökönyösödve, ebből arra következtettem hogy már kb. 2000 éve nemiszerv nélkül szaporodhatnak. De azt hogy mégis miképp másképp azt nem tudom. Az biztos hogy visszafejlődött nemiszervekkel nem tudnak természetes úton szaporodni.
2010. dec. 5. 10:08
 25/36 anonim ***** válasza:
Mert nincs szükségük testnedvek átadására keveredésére ahhoz hogy utódjaik legyenek.
2010. dec. 5. 11:15
 26/36 anonim ***** válasza:
89%

"404 válasza:

Akiket nekem volt szerencsém megismerni, azok bár félelmetes külsejűek, mégis békések, barátságosak, szeretetre méltóak, rendkívül magas intelligenciával rendelkeznek és kíváncsi természetűek. Mindíg fogdostak és vizsgálgattak. Nem természetes úton szaporodnak, mivel a nemiszervük el volt csökönyösödve, ebből arra következtettem hogy már kb. 2000 éve nemiszerv nélkül szaporodhatnak. De azt hogy mégis miképp másképp azt nem tudom. Az biztos hogy visszafejlődött nemiszervekkel nem tudnak természetes úton szaporodni."

Köszönöm az őszinte és igaz választ, 404-es!

Szeretnék azonban még néhány kérdést Neked feltenni, ha megengeded :

1. Melyen messze van innen az a civilizáció?

2. Hogy hívják a galaxisukat?

3. Hogy hívják a csillagukat és bolygójukat?

4. A Kriariaxokról van szó? Ők a félelmetes kinézetőek?

5. A milyen fajhoz hasonlíthatók, ha nem-humanoidok? Hüllőkhöz, kétéltűekhez, sárkányokhoz vagy átmeneti hibridek? ( Csak a gyengébbek kedvéért - nem a 404-esnek -, mi duális világmindenségünkben TÖBB a nem-humanoid, mint a humanoid értelmes lény ! )

6. Mi kellette fel érdeklődésüket a mi negatív civilizációnk iránt? A közelgő földi, naprendszerünkbeli vagy a galaxisunk dimenzióváltása - amely világmindenségünk történetében egyedülálló esemény?

Előre is köszönöm a válaszokat!

- Viszont a többi, hülye, cyber-majomkodó megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi!

2010. dec. 5. 11:46
 27/36 anonim ***** válasza:

Több lehetőséget tudok elképzelni:

1)Éppen úgy ahogy mi emberek.

2)Mentálisan szeretkeznek, és ez nagyobb örömöt okoz mint a szex.

3)Lehet,hogy több neműek, és így el sem tudom képzelni ,hogy szeretkeznek.

4)Nem szeretkeznek.

2010. dec. 5. 12:09
 28/36 anonim ***** válasza:
Ne ilyezgessetek mááár
2010. dec. 5. 12:24
 29/36 anonim ***** válasza:
12%

When trolls trollin' trolls:

Mi a fenéről beszélsz ufókupakoló? Abbahagyhatnád ezt a sok baromságot amit csinálsz, mert egyszerűen fáj végigolvasni a hülyeségeket amiket írsz! Privátban azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg ilyen hülye vagy-e, vagy csak tetteted. (Mert ha tényleg elhiszed amit írsz, akkor az komoly pszichológiai eset.)

2010. dec. 5. 13:03
 30/36 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó: Ne erölködj... ezeket a primitív lényeket mint az ufó kutató nem tudod meggyözni semmivel... van valami téveszme amiben hisznek és onnantól csak nekik van igazuk, akármennyire is hihetetlen baromságot beszélnek...

Szegényeket még nem fogta be a sintér... :/

Egyébként tök jó végre láttam ettöl a híres 404-töl egy választ, tényleg annyira kretén elmezavarodott mint ahogy mondták :D

2010. dec. 5. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!