Vajon ez az oka annak, hogy az idegenek nem veszik fel a kapcsolatot velünk?
Vagy talán az is elöfordulhat, hogy:
1, Nem léteznek
2, Léteznek, de a fizika törvényei miatt ez a csoda soha nem fog bekövetkezni
3, Létezbek, csak fejletlenebbek, mint mi
4, Léteznek, fejlettebbek, mint mi, de mégsem elég a kapcsolatfelvételre
5, Léteznek, de nem tudnak rólunk
2
Igen, és ezeknek a legkisebb az esélye.
4
Én nem ismerek. De nálam és nálad jártasabb és sokkal jobban informált személynek tudomása van róla.
Mennyire kell ostobának lenni azt gondolni, hogy mi vagyunk az Univerzum csúcsa? Mármint értem, hogy homo sapiens ego meg minden. De azon túl azért csak illene a realitások talaján járni, hogy mi csupán egy primitív majomfaj vagyunk.
"Mennyire kell ostobának lenni azt gondolni, hogy mi vagyunk az Univerzum csúcsa?"
Általában nem gondolja senki, de amíg nincs bizonyíték más civilizációk létezésére addig "egyedül vagyunk".
Ki állított bármi olyat, hogy a csúcsa vagyunk bárminek? Ezt már csak te költötted hozzá.
Kik lennének azok a jártas személyek, akiknek tudomása van róla?
Egyelőre jobb is, mert szinte biztosan a tányérjaikra kerülnénk :)
Mert hiába vizionálsz "jártasabb és sokkal jobban informált személyeket", az idegenek létére utaló bizonyítékok száma még mindig nulla.
Bár én is hajlamos vagyok azt feltételezni, hogy az élet hemzseg a megszámlálhatatlan galaxisban, de a felfoghatatlan távolságok, a fénysebességi korlát vagy a kommunikációs időablak rendkívüli szükössége miatt soha sehol nem lesz kapcsolatfelvétel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!