Örömteli fejlemény, hogy neves tudósok is felkarolják az UAP-k kérdését és a stigma feloldódni látszik?
Természetesen itt a GYIK-on továbbra is ezotéria lesz de a világ ettől eltekintve halad és már nem nézik alufóliás hülyének akik földönkívüliek látogatását reális lehetőségként kezeli?
"szép számban vannak jelen itt"
Sőt: képzeld, ráadásul itt türelmesebb is vagyok. Mert szerintem az ezotéria pont az a hely, ahol ezeket a gondolatokat szabadon meg lehet beszélni, és nem kötnek annyira a tudományos korlátok.
Amúgy te pl. az ételt a wc-ben tárolod? Mert szerintem mindennek megvan a maga helye, de akkor szerinted ez nem így van?
A 9. és 10. hozzászóló vagyok. Mivel ez a téma sok mindent érint, maradhatott volna a tudomány kategóriában szerintem, de most már így mindegy.
Igen, nem kötik az embert a tudományos, pontosabban materialista korlátok, viszont ehhez nem ártana rugalmasan, nyitottan hozzáálniuk a tudományból ide látogatóknak, ha már átjönnek ide egyesek.
12
Sőt, a materiális világunkban is léteznek az UAP. A radarok például felfogták őket.
Ugyanakkor ezek szerint az okosmókusok szerint a tanúvallomás nem bizonyíték, kizárólag a tárgyi, holott még egy törvénykszéken is a tanuvallomásokat bizonyítékként kezelik. Tehát volt titkosszolgálati alkalmazottak ,volt katonák, tisztek stb beszámolói, leírásai szerintük mind mind csak mese. Ők csak hajtogatják: “Bizonyíték?”. Ezért szoktam mondani, hogy az akadémiai tudás még nem jelent intelligenciát, gondolkodni tudást.
Kérdező:
az ezotéria azért nem azt jelenti, hogy itt szabadon lehetsz tetszőlegesen hülye.
Persze lehetsz - de akkor itt is hülyének néznek.
Ebben a kérdésben te még másról nem beszéltél, mint a hülye szkeptikusokról.
Most már uncsi. A témához is hozzá tudsz szólni, vagy marad ez az összes megnyilvánulásod?
"a tőlünk eltérő véleménye miatt"
Igazad van.
MINT LÁTOD IS, nem amiatt szóltam.
Tehát az írásod mellébeszélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!