Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Örömteli fejlemény, hogy...

Örömteli fejlemény, hogy neves tudósok is felkarolják az UAP-k kérdését és a stigma feloldódni látszik?

Figyelt kérdés

[link]

Természetesen itt a GYIK-on továbbra is ezotéria lesz de a világ ettől eltekintve halad és már nem nézik alufóliás hülyének akik földönkívüliek látogatását reális lehetőségként kezeli?

2023. dec. 13. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"szép számban vannak jelen itt"

Sőt: képzeld, ráadásul itt türelmesebb is vagyok. Mert szerintem az ezotéria pont az a hely, ahol ezeket a gondolatokat szabadon meg lehet beszélni, és nem kötnek annyira a tudományos korlátok.

Amúgy te pl. az ételt a wc-ben tárolod? Mert szerintem mindennek megvan a maga helye, de akkor szerinted ez nem így van?

2023. dec. 14. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:

A 9. és 10. hozzászóló vagyok. Mivel ez a téma sok mindent érint, maradhatott volna a tudomány kategóriában szerintem, de most már így mindegy.

Igen, nem kötik az embert a tudományos, pontosabban materialista korlátok, viszont ehhez nem ártana rugalmasan, nyitottan hozzáálniuk a tudományból ide látogatóknak, ha már átjönnek ide egyesek.

2023. dec. 14. 14:14
 13/17 A kérdező kommentje:

12

Sőt, a materiális világunkban is léteznek az UAP. A radarok például felfogták őket.

Ugyanakkor ezek szerint az okosmókusok szerint a tanúvallomás nem bizonyíték, kizárólag a tárgyi, holott még egy törvénykszéken is a tanuvallomásokat bizonyítékként kezelik. Tehát volt titkosszolgálati alkalmazottak ,volt katonák, tisztek stb beszámolói, leírásai szerintük mind mind csak mese. Ők csak hajtogatják: “Bizonyíték?”. Ezért szoktam mondani, hogy az akadémiai tudás még nem jelent intelligenciát, gondolkodni tudást.

2023. dec. 14. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

az ezotéria azért nem azt jelenti, hogy itt szabadon lehetsz tetszőlegesen hülye.

Persze lehetsz - de akkor itt is hülyének néznek.

Ebben a kérdésben te még másról nem beszéltél, mint a hülye szkeptikusokról.

Most már uncsi. A témához is hozzá tudsz szólni, vagy marad ez az összes megnyilvánulásod?

2023. dec. 14. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
#14 A rugalmas, nyitott gondolkozás szerintem ott kezdődik, hogy nem tartjuk hülyének a másik embert a tőlünk eltérő véleménye miatt. Továbbra is azt mondom, hogy nem kötelező ide átnézni a tudomány rovatból azoknak, akik így állnak hozzá ehhez a témához.
2023. dec. 15. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:

"a tőlünk eltérő véleménye miatt"

Igazad van.

MINT LÁTOD IS, nem amiatt szóltam.

Tehát az írásod mellébeszélés.

2023. dec. 15. 15:01
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Nem mellébeszélés.
2023. dec. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!