Egy újabb szög a szkeptikusok koporsójában: a Pentagon szerint ellepték az UFO-k a Földet. Ez nem gyanús?
2023. okt. 23. 21:30
11/19 anonim válasza:
A következő hír az ufo-k nemcsak elrabolnak de sexelnek is velünk
Nagyon hiteles ez az oldal, elnézést, hogy eddig kétségeim akadtak.
12/19 anonim válasza:
Hogy kell érteni azt hogy "ellepték" a földet? Hétvégén kétszer is késő estig maradtam horgászni,és nyáron is sokszor-és nem láttam ufot.Pedig eskü figyeltem,és a teló is kéznél volt...
14/19 anonim válasza:
13-semmi olyan amit ne ismertem volna fel...
15/19 LeonScottKennedy válasza:
De az már egyébként is USO lenne, nem UFO.
16/19 anonim válasza:
Nállam még nem kopogtattak. De ha jnnek vendégségbe mit szeretnek? Kávét vagy a teát? Esetleg ásványvizet?
17/19 anonim válasza:
#16: Energiaitalt vagy kávét ne, attól nagyon felpörögnek, energiájuk meg úgyis van dögivel! Piát se, nem kell ide még egy Roswell.
18/19 anonim válasza:
16# A villanyórára csatlakoznak rá. Sokat töltődnek, nem szeretnék kikapcsolódni. Megismered a mondást majd, inkább etetnéd, mit táplálnád 230V - tal
19/19 anonim válasza:
Ellepték a földet, persze hetvégenként partizunk, iszogatunk, ellopnak egy két szarvasmarhát amiből hamburgert sütünk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!