Az UFO-k azt akarják, hogy az emberek ne higgyenek bennük. Akkor tehát az, aki nem hisz bennük, az ő kottájukból játszik?
11 - "Ezt ők mondták neked, vagy csak a hangok voltak?"
Mi lenne, ha elolvasnád a hozzászólásokat, mielőtt hatodjára is megkérdeznéd ugyanazt, ami már meg lett válaszolva? :D
Nincs a válaszaidban megválaszolva a kérdés. Ez ugyanis egyáltalán nem válasz: "Nyilvánvaló, nem kell hozzá sokat gondolkodni. Ha akarnák, megmutatnák magukat, úgyhogy ez owned!".
Ebből csak és kizárólag az derül ki, hogy találgatsz, fantáziálsz, azt is logikai bukfenccel.
Kiemelem neked a lényeget.
"Ha akarnák, megmutatnák magukat".
Nyilvánvaló, hogy ha rejtőzködnek, azt azért teszik, hogy ne jöjjenek rá az emberek, hogy már itt vannak. Úgyhogy te, amikor tagadod a létüket, az ő kottájukból játszol. Szilvásbukta!
Jó, de ki mondta, hogy "ha akarnák"? Mert amíg nincs ilyen, addig ez továbbra is csak találgatás. Ez nyilvánvaló.
"Úgyhogy te, amikor tagadod a létüket, az ő kottájukból játszol."
Én nem tagadtam a létüket. Hoppá! Én kérdést tettem fel róluk. Hol írtam, hogy biztosan nem léteznek? Én az elméletedet cáfolom, nem a létüket. Egyébként: honnan veszed, hogy rejtőzködnek? Lehet, hogy nyilvánvalóbban a szemünk előtt vannak, mint hinnénk. Ez ugyebár találgatás. Pont az, mint hogy rejtőzködnének.
"Jó, de ki mondta, hogy "ha akarnák"?"
Ez is egyértelmű. *sóhaj*
Ha le akarnák leplezni magukat, miért settenkednek? Ennyire nincs logikád?
"Lehet, hogy nyilvánvalóbban a szemünk előtt vannak, mint hinnénk."
Akkor látnánk őket, úgyhogy ez szilvásbukta!
A valószínűség számítás nem megdönthetetlen tény
A kifejezetten erre kitalált tétel pedig még túl sok ismeretlent tartalmaz ahhoz hogy bármit is számolni lehessen vele
Az azonosítatlan repülő tárgyak szerintem nem törődnek azzal hogy mi mit gondolunk.
Amúgy ha vannak is idegenek valószínűleg ők ugyan úgy nem tudnak rólunk, mint mi róluk.
Ha az univerzum másik felében vagy nem nagyon kell rejtőzködnöd.
Én sem rejtőzködöm mondjuk egy fura lány elől aki az USA-ban él mert nem is tudok a létezéséről, de ha tudnék sem kéne rejtőzködnöm mert olyan messze van hogy kizárt hogy találkozzunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!