Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO-k azt akarják, hogy az...

Az UFO-k azt akarják, hogy az emberek ne higgyenek bennük. Akkor tehát az, aki nem hisz bennük, az ő kottájukból játszik?

Figyelt kérdés
Ezen felül: ha valaki nem hisz az UFO-kban, az pont bizonyíték arra, hogy látogatják a Földet, hiszen ők akarják elérni, hogy az emberek ne higgyenek bennük (sikerrel).
2023. szept. 28. 14:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

11 - "Ezt ők mondták neked, vagy csak a hangok voltak?"

Mi lenne, ha elolvasnád a hozzászólásokat, mielőtt hatodjára is megkérdeznéd ugyanazt, ami már meg lett válaszolva? :D

2023. szept. 28. 17:40
 12/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
56%

Nincs a válaszaidban megválaszolva a kérdés. Ez ugyanis egyáltalán nem válasz: "Nyilvánvaló, nem kell hozzá sokat gondolkodni. Ha akarnák, megmutatnák magukat, úgyhogy ez owned!".

Ebből csak és kizárólag az derül ki, hogy találgatsz, fantáziálsz, azt is logikai bukfenccel.

2023. szept. 28. 17:47
 13/26 A kérdező kommentje:

Kiemelem neked a lényeget.

"Ha akarnák, megmutatnák magukat".

Nyilvánvaló, hogy ha rejtőzködnek, azt azért teszik, hogy ne jöjjenek rá az emberek, hogy már itt vannak. Úgyhogy te, amikor tagadod a létüket, az ő kottájukból játszol. Szilvásbukta!

2023. szept. 28. 17:58
 14/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
56%

Jó, de ki mondta, hogy "ha akarnák"? Mert amíg nincs ilyen, addig ez továbbra is csak találgatás. Ez nyilvánvaló.

"Úgyhogy te, amikor tagadod a létüket, az ő kottájukból játszol."

Én nem tagadtam a létüket. Hoppá! Én kérdést tettem fel róluk. Hol írtam, hogy biztosan nem léteznek? Én az elméletedet cáfolom, nem a létüket. Egyébként: honnan veszed, hogy rejtőzködnek? Lehet, hogy nyilvánvalóbban a szemünk előtt vannak, mint hinnénk. Ez ugyebár találgatás. Pont az, mint hogy rejtőzködnének.

2023. szept. 28. 18:05
 15/26 A kérdező kommentje:

"Jó, de ki mondta, hogy "ha akarnák"?"

Ez is egyértelmű. *sóhaj*

Ha le akarnák leplezni magukat, miért settenkednek? Ennyire nincs logikád?

"Lehet, hogy nyilvánvalóbban a szemünk előtt vannak, mint hinnénk."

Akkor látnánk őket, úgyhogy ez szilvásbukta!

2023. szept. 28. 18:09
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
#Szervizmérnök úr: a kérdezö napok óta ilyen hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesz fel, és mindenkit lehülyéz.
2023. szept. 28. 18:15
 17/26 anonim ***** válasza:

A valószínűség számítás nem megdönthetetlen tény

A kifejezetten erre kitalált tétel pedig még túl sok ismeretlent tartalmaz ahhoz hogy bármit is számolni lehessen vele

2023. szept. 28. 20:11
 18/26 anonim ***** válasza:

Az azonosítatlan repülő tárgyak szerintem nem törődnek azzal hogy mi mit gondolunk.

Amúgy ha vannak is idegenek valószínűleg ők ugyan úgy nem tudnak rólunk, mint mi róluk.

2023. szept. 28. 20:13
 19/26 A kérdező kommentje:
18 - Nem tudnak rólunk, de rejtőzködnek előlünk? Érdekes a logikád.
2023. szept. 28. 20:43
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha az univerzum másik felében vagy nem nagyon kell rejtőzködnöd.

Én sem rejtőzködöm mondjuk egy fura lány elől aki az USA-ban él mert nem is tudok a létezéséről, de ha tudnék sem kéne rejtőzködnöm mert olyan messze van hogy kizárt hogy találkozzunk

2023. szept. 28. 21:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!