Aki UFO-t észlel,miért szól másoknak?
Figyelt kérdés
Ugysem hisznek neki,akkor sem ha lefényképezi.2023. aug. 29. 10:28
1/16 anonim válasza:
Miért, lefényképezi?
Jobb a kamera a telefonunkban, mint azokban a roverekben amik a Marson mászkálnak, mégis eddig még egyetlen éles, jó kép sem született UFOkról.
Az a kaputelefon és Pain szerelemgyerekéből származó képet meg nem tekinteném fényképnek 2023-ban...
2/16 A kérdező kommentje:
Jaj istenem ne ebbe kössbele. De jogos. 48mp meg,full HD, fiszem-f@szom ultra zoom.
De valóban tiszta jó minősegű kép nem nagyon van.
2023. aug. 29. 10:51
3/16 Morzsi007 válasza:
Nem akarok szkeptikus lenni, és hiszem, hogy rajtunk kívűl vannak mások is, ebben az apró mindenségben, de hogy egy értelmes felvétel meg nem készült az idegenekről. Ilyen fényvillanások pl bármik lehetnek. Nem 4K-s HDR felvételre gondolok, de hogy semmi nem vehető ki egyetlen felvételből, az is biztos. Pedig a zsebünkben már erre alkalmas, tűrhető készülékek lapulnak.
4/16 anonim válasza:
Miért ne hinnének neki? Ha valamiről van felvétel, az a valami repül, és a felvétel alapján nem beazonosítható, pont ezt hívják ufónak.
5/16 A kérdező kommentje:
Rendere kiderül,hogy nem az. Mármint,hogy azonosítható és nem is repült csak úgy tűnt.
2023. aug. 29. 11:10
6/16 anonim válasza:
Ha beazonosították, akkor már értelemszerűen nem számít ufónak. De rengeteg olyan felvétel van, ami nem elégséges a beazonosításhoz, azok nyilván maradnak ufók.
7/16 A kérdező kommentje:
Ott inkább a minőséggel van baj.
2023. aug. 29. 11:17
8/16 anonim válasza:
#3: én próbáltam egyszer levideózni egy műholdat 4K-s telefonnal, ránagyítva, viszont a végeredmény valóban olyan lett, mint az ufo-s felvételek: semmi értelme, mint ha kaputelefonnal csináltam volna :D
9/16 Morzsi007 válasza:
Közelibbre gondoltam. Ami olyan messze van, mint a műhold, az szinte bármi lehet, szabad szemmel nem lehet megállapítani.
Egyetlen olyan felvétel nincs, ami közelebbi vagy tisztán kivehető.
10/16 anonim válasza:
8, hát esetleg célozz meg valami olyasmit, ami nem 70 km-re van tőled:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!