Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan lehetséges, hogy sehol...

Hogyan lehetséges, hogy sehol nem lelni azokat a képeket, amelyeket pl. az Ősi idegenek műsorban mutogatnak?

Figyelt kérdés

Azokat is elrejti az USA-kormány? És mindenkit ellenőriznek, és semmi nyomot nem hagynak?

Szórakoztat az Ősi idegenek sorozat, mert hihetetlen, mennyi ökörséget lehet ott hallani. Az érvelés is valami elképesztő? Lehetséges ez? a HÍVŐK Szerint igen…

De! Mindenféle régi festményeket mutogatnak, hogy ezen is ufó van, azon is ufó van. Meg a világ ezen pontján, meg amazon.

És a ma már csodálatos képességű Google kereső még hasonló képet sem talál. Nem, nem beírással, hanem ha a fotóra, képernyőfelvételre ráküldöm a Lens-t, csak hasonló motívumot talál, de soha nem az eredetit, vagy más „ufós” képet.

Ha mégis, akkor visszatér a forráshoz. Szóval ha A ufós újság írt róla, B ufós újság újra lehozza, megjelenik C bulvárban, akkor ABC előfordulhat a találatok között, de egyik képtár gyűjteménye sem.

Mit gondoltók (sic!) erről?

2023. aug. 11. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudsz mutatni ilyen festményt, vagy bármit, amit mutattak, de egyáltalán nem létezik szerinted? A legtöbb lelet, amit mutogatnak akár újságokban valós, csak átmagyarázás van mögötte. De olyan is elő szokott fordulni, hogy modern alkotást magyaráznak réginek. Ezeket nehéz megtalálni sokszor. Az Ősi idegenekből csak egy évadot láttam, régebben, de ott ilyenre nem emlékszem.
2023. aug. 11. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem keresgéltem most hosszasan, de tessék:

[link]

[link]

2023. aug. 11. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy nem igazán tudod jól használni a keresőt. Én érdekes módon megtaláltam az eredetit és Firenzében található.

[link]

[link]

2023. aug. 11. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Kedvenc
2023. aug. 11. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom az Ősi Idegeneket. Az újkor által az ősi vallásokba ágyazott misztikumot kicsomagolja. Való értelmet kap a multunk. Kevesen tudják, de Ezékiel próféta sem azt mondta, hogy Istennek & angyalaival taláklkozott, hanem hús és vér lényekkel...
2023. aug. 11. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért csak az usa-val találkoznak az idegenek.Miért csak ők titkolnak el mindent??Miért nincs mondjuk portugál kormány által elhallgatott találkozás??Jajj ez a fránya amerika...Ufók meg miért nem járnak mondjuk a finnországba???
2023. aug. 11. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
13%
7 A szegény országokban, ha leszállna azt hiszik eljött a Jézuska és felkapják a MÉH-be.
2023. aug. 12. 01:27
 8/8 anonim ***** válasza:

#3 Oké, olasz bulvároldalakon is fent van. Ugye minden oda mutat, hogy a Palazzo Vecchio őrzi, állítólag már azt is tudják, hogy Domenico Ghirlandaio festette, korábban két másik kisebb festőt neveztek meg. Amúgy ezt mind a Google keresőjével derítettem ki, annyira nem rossz az.

Viszont felmész a Palazzo Vecchio oldalára, és egy kanyi cikk nincs a képről. Sem cáfolat, sem igazolás, pedig óriási reklám lenne nekik, ha náluk lenne ez a festmény kiállítva, akármi az álláspontjuk vele kapcsolatban.

Szerintem az az igazság, hogy ez a kép létezik, de valaki stílusgyakorlatként, diplomamunkaként festhette. Cuoghi, aki a szkeptikuswiki linkjén a képen meg van jelölve forrásként, ő például számítógépes grafikával foglalkozik.

2023. aug. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!