Ha holnap az USA bejelentené, hogy lehet menni földönkívülieket nézni, kommunikálni velük stb.. akkor szerinted az mennyire változtatná meg a világot?
Tehát, ha lennének videók, fotók valódi lényekről akik éreznek mint mi, fejlettebbek és kommunikálni is lehetne velük stb..
Mit csinálnál másnap pl. munkahelyeden? Pl hogyan reagálnál a kollégádra aki szídja a politikusokat, vagy bármi látszólag kicsinyes, szűklátókörű problémát közöl veled?
Lenne egy érzés benned, hogy húúú most valszeg fel kell mondanom, és tényleg azt csinálni amit a szívem mélyén szeretnék, vagy tovább csinálnád a pénz keresést, ami nem egy nemesebb cél érdekében zajlik, csak ,hogy legyen nyugdíjad, közbe meg a napjaid úgy telnek el, hogy nem élvezed azt amit csinálsz?
Erre milyen hatással lenne?
Arról beszélek, hogy elkezdődne, az, hogy világszerte, lehetne menni megnézni őket, kommunikálni velük. Nem mint egy állatkertben, hanem mondjuk valamilyen oknál fogva idejönnének, és érdeklődnének az emberek felé, és ez miatt
Nem CGI lenne, hanem valóság, úgy értendő a kérdés
6.
De hogy hogy nem?! Szerintem csak nem értik az emberek az esemény tényleges következményeit, nem gondolnak bele, szerintem csak ezért mondják, de amint tényleg megtörténik, az mindent megváltoztatna, szerintem legalább is
Lehet pont ezért nem történik meg, mert akkor mindent megváltoztatna, és az ember még nem áll készen erre kollektívan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!