Földön kívüli technológiákról vallottak amerikai veteránok, erre mit léptek szkeptikuskák?!
"Ryan Graves, a haditengerészet volt pilótája és David Fravor, a haditengerészet nyugalmazott parancsnoka arról beszélt, szükség van az UAP-észlelések jelentési rendszerének kidolgozására. David Grusch, az amerikai légierő volt hírszerzője forrásokra hivatkozva részletes beszámolót adott a lezuhant ufók helyszínein talált, potenciálisan nem emberi biológiai anyagokról"
Ezek is csak buta ezósok meg kitalált kamu törtébetek?
Volt pilóta meg parancsnok.
Kinek lehet hinni, ha ezek is kamuznak?
Nekem az agresszív stílusod nem tetszik.
Ufók (azonosítatlan repülő tárgyak) vannak, hogy ezek földönkívüli értelmes civilizációból származnak-e, nos, erre az általad idézettek még nem szolgáltatnak elég bizonyítékot. Nem mondom csípőből, hogy lehetetlen, de nem is győztél meg. Mellesleg amíg be nem csenget hozzám egy földönkívüli és nem leszek valamilyen szinten személyesen érintett, addig nem is érdekel. Szép napot neked, nyugodj meg! 😊
Az a legszánalmasabb hogy a szkeptikuskák ide járnak 0-ba pontozni az ufó hívőket.
Ez kb olyan mintha én a vallás kategóriában lepontoznék mindenkit aki jézusról hadovál.
A linkről nem beszélnek, mindig csak ugyanazt hajtogatják: ez nem bizonyíték.
Régebben meg az volt a szöveg hogy csak egy homályos kamuvideó.
Történetesen végignéztem az egész kongresszusi meghallgatást, és nem adott részletes beszámolót semmi nem emberi biológiai anyagokról, se nem hivatkozott konkrét jelentésekre.
A legtöbb igazán érdekes kérdésre az volt a válasza, hogy erről nyilvánosan nem beszélhet, csak privátban adhat rá választ a kérdést feltevő képviselőnek.
45
Én meg 2 havonta kiírok egy ilyen kérdést. Ezt már 1x le is írtam de eltűnt.
Az egész oldal egy hülyeség.
De nem én tolom a hülyeséget hanem a linkben szereplő emberek.
Én csak kiírtam róla egy kérdést.
Azért mert ilyenkor a szkeptikuskák jól megkapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!