Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A szkeptikusok ehhez mit...

A szkeptikusok ehhez mit szólnak? Még mindig váltig állitják, hogy nem látogatnak minket idegenek?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 30. 09:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10

Nem kitaláció te agyhalál.

Csupán opció, lehetőség.

2023. júl. 1. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Akkor talán úgy kéne előadni, nem hazudozni össze-vissza!
2023. júl. 1. 10:57
 13/18 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ettől meggyőzőbb felvételeket is láttam már és azt sem hittem el.:D Amúgy én hiszek a földön kívüli élet létezésében de ez mint ahogy írtam is csak hit a részemről. Nem a létezésükben kételkedem hanem abban, hogy mások látják őket sőt találkoztak is velük. A meggyőződés és hit között azért elég nagy a különbség.:D
2023. júl. 10. 01:28
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Hát azért elég nagy a “contacteek” csoportja ahhoz, hogy mind csak csaló hazudozó legyen. Meg mind ugyanazt mondják, passzol a történetük.

2023. júl. 10. 08:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Meg mind ugyanazt mondják"

Pont hogy össze-vissza beszélnek. Egyik ilyen idegenről képzeleg, másik olyanról, egyik ezt képzeli idegen űrhajónak, másik amazt.

Többek közt pont ez bizonyítja, mennyire mese az egész, hogy semmi konzisztencia nincs a történetekben.

2023. júl. 10. 08:52
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Több idegen faj lehet. Ha egy van akkor egész biztos több is van.

Ez még nem azt jelenti, hogy ellentmondanak egymásnak.

2023. júl. 10. 09:38
 17/18 Salx Narval ***** válasza:
75%
Idővel ezek is kimennek a divatból mint a boszik, óriások és sárkányok, lesznek helyettük más korhű hiedelmek. A környékünkön egy falú szabadtéri rendezvényeinek lézerfényeit vélték idegen űrhajónak a szomszédos település lakosai, ezzel nincs is gond mert tényleg láthatták és félre értelmezték a látottakat. A megdöbbentő az, hogy többen azt állították, hogy látták a lényeket is a kertjükben, v erre-arra, még le is írták, hogyan néztek ki. A TV is kihívták. Ennyit a tömeges állításokról. Sokszor tényleg látnak az emberek dolgokat csak vélhetően félreértik, v a pánik eltorzítja a józan ítélőképességüket.
2023. júl. 10. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet vagy van is?

2023. szept. 23. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!