Az eset 2009-ben történt, amikor egy tengerészgyalogos kihelyezése során szemtől szemben állt egy reptoiddal. Az idegen folyamatosan változtatta színét és alakját, illetve pikkelyes volt. Köztudott, hogy ezek leginkább a reptoidokra jellemzőek, tehát kétség sem férhet hozzá, hogy Michael egy reptoiddal találkozott. Szerencsén múlt csupán, hogy megtudott menekülni. A férfi képeket is csinált, bizonyítékgyanánt viszont a háttérhatalom emberei pár nappal az eset után ellopták a fényképezőgépét és vele együtt a bizonyítékokat. Mindezek ellenére megtiltották neki, hogy beszéljen a történtekről. A kérdés tehát adott. A reptoidok már ennyire beilleszkedtek közénk vagy ennyire elvakult és próbálja fenntartani minden áron a hazugságot a háttérhatalom?
#10 Nincs apám, mivel én a jövőből származom. A plejádok küldtek vissza az időben, hogy megakadályozzam az inváziót és a reptiod újbirodalom kiemelkedését.
2023. jún. 21. 13:20
12/18 A kérdező kommentje:
Reptoid
2023. jún. 21. 13:20
13/18 anonim válasza:
Ezért hívják MAGYAR HALÁLNAK..... Mert a magyar soha nem volt képes vitázni. Szívni a másik vérét azt igen. Cseszegetni is tud, de vitázni soha. Nem is érti a kérdést😭😭🤦🤦🤦🤦🤦
2023. jún. 21. 13:37
14/18 anonim válasza:
11, és a jövőben már az emberek anyák és apák nélkül nevelkednek?
2023. jún. 21. 13:44
15/18 anonim válasza:
Logikus, hogy a kormányok nem akarják hogy a bizonyítékok az embereiség kezébe kerüljenek. Hiszen ezen dolgoznak hosszú évtizede. Külön érdekes, hogy az ürge nem egy kis szürkével, hanem egy szauroiddal közismertebb néven reptiliánnak találkozott. én hiszek neki. Köszönjük a linket ufokutató!
2023. jún. 21. 15:28
16/18 A kérdező kommentje:
#15 Végre egy nem csőlátású szkeptikus.
2023. jún. 21. 20:20
17/18 anonim válasza:
Egyszer remélem majd mutatsz bizonyítékot is..
2023. jún. 22. 15:41
18/18 Senior Séf válasza:
30-35 éve volt nagy irodalma a földönkívüliek állítólagos létezésének. Herbert von Dänikennel az élen számtalan áltudományos írás jelent meg. Bevallom, én is bedőltem. Alig vártam a technika fejlődését, hogy a sok "hülye szkeptikus" orra alá dörgölhessem a megdönthetetlen bizonyítékokat. A technika fejlődött, a bizonyítékokról meg sorra kiderült, hogy hamisítványok. Neked nem furcsa, hogy most, amikor az éhező etiópok is csúcstechnológiával felszerelt mobiltelefonnal mennek még szarni is, egyetlen épkézláb felvétel se kerül elő? Bezzeg 40 éve! John Braun szántotta a földjét, aztán leszállt mellé egy űrhajó, amelyből furcsa zöld emberkék másztak elő. Megvárták, amíg hősünk hazarohan a fényképezőgépért, készít egy-két homályos felvételt, aztán búcsút intenek, hogy hónapokkal később egy másik hírnévre szomjazó farmert látogassanak meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!