Szkeptikusok miért hiszik, hogy nincsenek ufók? Mi a bizonyítékuk arra, hogy nem léteznek?
Az UFO nem földönkívülit jelent.
Hanem olyan tárgyat amit nem tudnak azonosítani.
Amúgy ezt a média is ostoba módon használja.
Az a bizonyíték, hogy nincs bizonyíték az idegenek létezésére. Semmilyen hivatalos szerv nem állt ki még olyan megdönthetetlen anyaggal, ami alátámasztaná, hogy más intelligens lények idelátogatnának.
Bár én azt mondom, hogy sosem lehet tudni. Lehet, hogy vannak, ki tudja...
"A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka".
-Gin Rummy
"Mi a bizonyítékuk arra, hogy nem léteznek?"
Kiscsillag, nem azt kell bizonyítani, hogy mi nem létezik, hanem azt kell bizonyítani, hogy mi az ami létezik. A kettő nem ugyanaz...
Hármas megmondja az igazat.
Szóval most jöjjön az én kérdésem, oké?
Tegnap megdugtam egy MILF űrlény nőt, eléggé király menet volt.
De amúgy meg ... Mi a bizonyítékotok arra, hogy nem dugtam meg azt a kib*szott jó űrlény nőt? :D
4
Neked kell ezt bizonyítani, nem nekem 😂
Ha megvádollak azzal, hogy elloptál tőlem 20 millió forintot, akkor nem neked kell bizonyítani, hogy te ilyet nem tettél, hanem nekem kell alátámasztani bizonyítékkal hogy márpedig ezt tetted.
Én viszont tudom bizonyítani, hogy egy nap egy űrlény anzultálni fog téged kérdező, és még hozzá egy ismeretlen tárgy fog a hasad alatt becsusszanni.
Ezt én tudom bizonyítani, azzal, hogy meg fog történni.
Ennyi, bizonyítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!