Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A világ legaktívabb vulkánjána...

A világ legaktívabb vulkánjának belsejében van a Földönkívüliek dimenziókapuja egy szakértő szerint. Látod ennek realitását?

Figyelt kérdés

Nem egy n+1. kérdést szeretnék feltenni. Megfogott egy cikk és elgondolkozva rajta én látok benne realitást.

1 🔷 A vulkánok közelében, sokszor benne sokszor láttak UFÓ-kat, furcsa fényeket, nem evilági anomáliákat, ami arra utal van ott valami

2 🔷 Az űrutazás szinte lehetetlen csillagrendszereken keresztül, mivel Einstein relativitáselmélete szerint a fénysebességet elérni is végtelen energia kellene, ami nem áll rendelkezésre egy idegen civilizációnak sem. Túllépni pedig egyenesen lehetetlen, de akkor is visszafelé mennénk az időben. Nem viccelek! Ufológus vagyok. Olvastam fizikát

3 🔷 Az UFO-k valahonnan innen a közelről jönnek. Mivel nincsen lakható bolygó a Naprendszerben kézenfekvő, hogy egy dimenziókapun jönnek, ahol a téridő meghajlik és irgalmatlan távolságokat tudunk áthidalni egy Einstein-Rosen hiddal vagy ahogy csak a laikus fizikusok ismerhetik féreglyukkal.

4 🔷 Nagyon sok enegetikai anomália történik aVulkánok közelében és a Vulkán nagyon sok energiát termel, ami egy dimenziókapu működését energetikailag lehetővé teszi. Nem is kell messzire menni, hisz itt a Földön is vannak ilyen Vulkánok. Mindegy egybevág?

Jaime Maussan kutatási anyaga, interjúval [link]

[link]

[link]

2023. jún. 19. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Már nem azért, de ha nagy mennyiségű energiára lenne szükségem, akkor én egy csillagot közelítenék meg, nem tökölnék egy vulkánnal, ami lényegében lepkefingnyi energiát termel a vulkánhoz képest.

De ha mindenképp bolygót akarsz, ott van pl a Jupiteren tomboló vihar ami akkora, hogy 13x belefér a Föld és vélhetően évmilliók óta tart. Az is elég valószínű, hogy több energiát termel, mint egy szaros vulkán.

2023. jún. 20. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Pedig maga a kérdés telitalálat! Rengeteg UFO jelentés érkezik Vulkánok közeléből. [link]

Én magam azt mondanám onnan nyerik az energiát, mert könnyen konvertálható más formába az a típusú energia. de az is lehet hogy dimenziókapu is van ebbe

2023. jún. 21. 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy... könnyen konvertálható? Tényleg? Miért is?:D
2023. jún. 21. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

1. Ez nem érv. Megbukott az első pontod.

Szóval had mondjam el mi a probléma ezzel.

"Valaki valahol látott valamit" nem bizonyíték, sem érv.

Inkább anekdotikus érvelés. A mai világban meg nehogy ne tudjunk ezekről normális képeket és videókat csinálni.

De tudod mit? Leszek olyan kedves és a többi pontot is kommentálom.

2. Itt nem sok problémát látok a megfogalmazáson és ezen kívül:

"Nem viccelek! Ufológus vagyok. Olvastam fizikát"

Valaki aki komolyan gondolja, az nem fog ilyeneket írni XD

Még is mi lehetetlen ebben? Manapság ez már eléggé elfogadott és köztudott annak, aki foglalkozik ezzel.

3. Ezek csak üres feltételezések és ignoranciából fakadó érvelés.

"Az UFO-k valahonnan innen a közelről jönnek."

Persze. Hogyne! Miért is?

"Mivel nincsen lakható bolygó a Naprendszerben"

Szóval ha naprendszerünkről kívül jönnek, az lehetetlen?

Nem.

Megint megbukott a nagy teória.

"hogy egy dimenziókapun jönnek"

Szóval nem lehet végtelen energiát szerezni, mert akkor időutazás, de dimenziókapu az sokkal kielégítőbb válasz? WOW

Hát hogy ebben mi logika van, az gondolom kirepült az ablakon.

"Einstein-Rosen hiddal vagy ahogy csak a laikus fizikusok ismerhetik féreglyukkal."

Ezek mióta dimenziókapuk?

Nevetséges vagy!

Mellesleg nem kellene a fizikusokat laikusoknak hívni, akik nem értenek veled egyet, vagy csak úgy csinálsz, mintha te jobban tudnád.

4. Ez inkább ilyen összeesküvés elmélet kategória.

"Nagyon sok enegetikai anomália történik aVulkánok közelében"

Erre tudnál példát mutatni vagy megnevezni bármit ami ehhez kapcsolatos?

"a Vulkán nagyon sok energiát termel"

Az tény, hogy sok energiát termelhet.

"ami egy dimenziókapu működését energetikailag lehetővé teszi"

Aham, ezt honnan tudod?

Na ez a szánalmas.

Első lépés: Nézd fura!

Második lépés: Nézd energia!

Harmadik lépés: ???

Negyedik lépés: DIMENZIÓ KAPU!

Na így gondolkodsz...

2023. jún. 22. 11:24
 15/18 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem pont villant használnak.
2023. júl. 15. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem látom realitását. Vulkánkitörések és földrengések közelében gyakran látnak fénygömböket az égen, ennek oka a föld mélyében lévő kristályos kőzetekre ható óriási nyomás ami a piezo hatáshoz hasonlóan elektromosságot hoz létre és plazma gömbök keletkeznek.
2023. júl. 16. 21:50
 17/18 anonim válasza:

Mint szórakoztató sci-fi fikció, elmegy...

Valósághoz való köze: ZERO.

2023. szept. 16. 20:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem lehetséges, hogy nincsenek is oly messze az UFO-k.
2023. szept. 17. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!