A világ legaktívabb vulkánjának belsejében van a Földönkívüliek dimenziókapuja egy szakértő szerint. Látod ennek realitását?
Nem egy n+1. kérdést szeretnék feltenni. Megfogott egy cikk és elgondolkozva rajta én látok benne realitást.
1 🔷 A vulkánok közelében, sokszor benne sokszor láttak UFÓ-kat, furcsa fényeket, nem evilági anomáliákat, ami arra utal van ott valami
2 🔷 Az űrutazás szinte lehetetlen csillagrendszereken keresztül, mivel Einstein relativitáselmélete szerint a fénysebességet elérni is végtelen energia kellene, ami nem áll rendelkezésre egy idegen civilizációnak sem. Túllépni pedig egyenesen lehetetlen, de akkor is visszafelé mennénk az időben. Nem viccelek! Ufológus vagyok. Olvastam fizikát
3 🔷 Az UFO-k valahonnan innen a közelről jönnek. Mivel nincsen lakható bolygó a Naprendszerben kézenfekvő, hogy egy dimenziókapun jönnek, ahol a téridő meghajlik és irgalmatlan távolságokat tudunk áthidalni egy Einstein-Rosen hiddal vagy ahogy csak a laikus fizikusok ismerhetik féreglyukkal.
4 🔷 Nagyon sok enegetikai anomália történik aVulkánok közelében és a Vulkán nagyon sok energiát termel, ami egy dimenziókapu működését energetikailag lehetővé teszi. Nem is kell messzire menni, hisz itt a Földön is vannak ilyen Vulkánok. Mindegy egybevág?
Jaime Maussan kutatási anyaga, interjúval [link]
"Nem viccelek! Ufológus vagyok. Olvastam fizikát"
Akkor azt javasolnám, hogy olvasgassad még egy kicsit.
Jaj ez ilyen zoltánkvantumfizikus típusú kérdés.
Értem.
Hát kedves kérdező látom mennyire komolyan elhiszed amit írsz.
Sajnálom, de ezen nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!