Aki meggyőződésesen hiszi, hogy kizárt a földönkívüli élet, az miért hiszi azt?
Most nem az UFO-észlelésekre célzok.
Néha látok olyan véleményeket, hogy valaki egyenesen tudja, hogy a földi élet az egyetlen és sehol máshol biztosan nincs semmilyen életforma.
Nekem ez borzalmasan furán hangzik, hiszen annyi milliárdszor milliárd csillag és bolygó van, hogy már gyerekként is úgy éreztem - a nagy számok törvénye alapján - hogy máshol is kifejlődhetett valamilyen élet.
Az egyetlen asszociációm az, hogy valamilyen vallási meggyőződés az, ami miatt egyesek kizárólagosnak tekintik a földi életet.
"fizikus vagyok."
De az kizárt hogy kvantumfizikus.
Az univerzum az egy élő, hömpölygő, hullámzó, folyamatosan működő energiahalmaz.
A földi életet ennek a besugárzása hozta létre.
Ez a besugárzás a földre nézve egyedi.
A gondolkodás az az idegsejtjeink együtthatója, és ezen besugárzás működteti és hozzá létre.
Ahogy a föld bolygó bolyong ebben az energiahalmazban, úgy változik az élet fejlődése. Ezért alakultak ki különböző fajok. Az élet kialakulasahoz(amit az ember életnek nevez) a föld mint bolygó és a világűrből jövő besugárzások kellettek, és kellenek. Ha a besugárzás szöge valtozik, változik a létforma is. Tehát, semmilyen más irányban nem jöhet létre ilyen sejt rendszerű életforma, csak is itt a földön, és ez is folyamatosan változik!
27es
Nyilván a földön a földihez adaptálódott életforma jött létre, nem is erről van szó szerintem.
Hanem arról, hogy ugyanúgy ahogyan a földön létrejött egy földet támogató élet..úgy az Androméda galaxisban is létrejön egy másik ami meg azt támogatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!