Székesfehérvár felett húzódik egy „UFO-sztráda”. Igaza lehet Miskolci Lászlónak?
Figyelt kérdés
"Gócpont. Ez az a kifejezés, ami egy korábbi interjúban megütötte - a fülem helyett - a szemem. „Székesfehérvár egyfajta UFO-gócpont” – nyilatkozta egy internetes portálnak Miskolci László író, kutató, azt azonban nem fejtette ki, mire alapozza állítását."
Én magam is hallottam, hogy nagyon sok UFO repül át arra. Én ugyan még nem láttam arra ufókat, meg máshol sem. De már több embertől hallottam ezt akikkel így beszélgettem bulikon, fesztiválokon, kocsmában. Vajon tényleg arra lehet egy intergallaktikus sztráda? [link]
2023. máj. 22. 10:41
11/24 anonim válasza:
Mindig is ez volt Fehérvár, nem véletlenül írták, hogy " FEHERUUARU REA MENEH HODU UTU REA".
13/24 anonim válasza:
7 Nagyon drága, egyszer próbáltam bliccelni de kidobtak.
14/24 anonim válasza:
Zsír! Pár hét múlva megyünk nejemmel olaszba. Lestoppolok egyet, biztos sokkal gyorsabban odaérünk mint busszal! :D
16/24 anonim válasza:
Miskolcikent ezt honnan tudja???
17/24 anonim válasza:
Nem igaz mivel nem törtenik ott semmi
18/24 anonim válasza:
Lehetséges, már tôbbet észre vettékt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!