Vannak természetfeletti lények Székesfehérváron? És ha igen hol?
Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 14:28
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha valaki ezt tudná, akkor ide írná le?
2/8 anonim válasza:
A legenda úgy tartja, hogyha teliholdkor a Bory-vár kápolnájában töltöd az éjszakát, hajnali 3-kor előjön egy incubus és az oltáron magáévá tesz, de csak ha viszel áldozatot Sátán Atyának. A démon végül a hajnali nap első sugarával távozik vissza a Pokolba.
3/8 anonim válasza:
Mindenhol vannak. Az érzékelésünk erre a 3D világra korlátozódik, ezért nem látod.
4/8 anonim válasza:
Én is hasonlóan gondolom. sokkal több lenne a veszélyeztetett élővilág, ha látnánk is őket.
tegnap éjjel én a figyelővel álmodtam, és a sztorikból valamint az "észlelésekből" kifolyólag lehet még lesz hasonló...
+ az utóbbi napokban rápörögtem a témára (a figyelőre) 3-4 hete, és újfent meditálni kezdtem, aféle tavaszi nagytakarítás. ;) erre neki áll hergelni...
Fehérváron vannak, természetfeletti lények.
pl.: a szellem, ki buszra vár...
a Mozi buszmegállónál
egy idős bácsi áll,
kevés az ki kerüli,
átmegy rajta ki teheti.
5/8 anonim válasza:
Van, természetesen.... A szomszédotokban is rengetegen azok!
6/8 anonim válasza:
Minden létező a természet része.
És nincs semmi a természet fölött.
Az, hogy nem érzékelünk valamit, a mi fogyatékosságunk.
7/8 anonim válasza:
Vannak és "cihányoknak" hívják őket, nagyon veszedelmesek.
8/8 anonim válasza:
Szellemek mindenhol vannak: kórház,szállodák,plázák,pályaudvarok stb.. állítólag minden házban van,de ezek többnyire ártalmatlanok,jönnek-mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!