Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Földet látogató földönkívüli...

A Földet látogató földönkívüli fajok száma mennyi lehet?

Figyelt kérdés

2023. máj. 19. 18:09
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
79%

Millióknak volt már UFO észlelése, tonnaszámra vannak fényképek, videók.

Csak az USA sok száz ilyen esetet ismert el, pedig ő aztán profin ködösít és titkolózik.

Más országok vezető tisztségviselői is megerősítették, itt is említettek párat. Ott van rengeteg tárgyi emlék 2-3-4 ezer évekkel ezelőttről is, rajzok, építmények, stb.

Ott van a tény, hogy maga a galaxisunk is 100+ milliárd hasonló naprendszert tartalmaz mint a miénk, akik évmilliárdokkal előttünk járhatnak, hiszen mi eléggé kiesünk a középpontból....és ilyen galaxisból minta miénk 100+ milliárd van, amik még a "miénknél" is öregebbek.

Aztán ott a konkrét átadott anyagok, információk, a tanúvallomások, stb.

Szinte csak a te szavad szól ellene, hogy vannak.

Nem vagy meggyőző...

2023. máj. 21. 20:23
 22/52 anonim ***** válasza:
23%
Egyébként annak ellenére, hogy lepontoztátok a 16-os válaszomat nem jelentem ki egyértelműen, hogy nem léteznek. Sőt, szerintem eléggé valószínű. De akik hisznek se kezeljenek már készpénznek olyan dolgokat amik nincsenek hitelesen megerősítve. Nyilván ilyen kérdésekben sosem lesz teljes egyetértés, mindaddig, amíg hivatalosan fel nem veszik a kapcsolatot a világ országaival. Addig azonban nem igazán látom létjogosultságát a határozottan így van meg úgy van típusú litániáknak.
2023. máj. 21. 20:23
 23/52 tomy88trance ***** válasza:
0%
0, mi vagyunk az egyedüli fejlett civilizáció az univerzumban porszemként, ha vannak is olyan messze vannak, hogy nem tudunk róluk és ők se rólunk.
2023. máj. 22. 01:33
 24/52 anonim ***** válasza:
93%
Azért aki benne van a témában és érdekli az nem állít ilyen csacsiságot, hogy nem léteznek.Több egykori asztronauta is mesélt halála előtt érdekes dolgokat, amik kint az űrben, vagy a holdon történtek velük, de a Föld légterében lévő pilóták közül is nem egy látott már oda nem illő, cikázó objektumokat az égen, a legutóbb pedig a pentagon ismerte el a kiszivárogtatott felveteleiről, hogy nem tudja mik azok, mert mi nem vagyunk képesek ilyen manőverekre, tehát azonosítatlan repülő tárgyak, azaz UFO-k.A történelemben visszamenve, több egyházi festményen is feltűnik a fekete repülő korong és az abból előtörő fénycsóva.Régi barlangrajozokon is lehet találni igen különös festett lényeket és eszközöket.Több privát video is van fent a neten, egesz jó minőségben amik nem hamisítványok és különös repülő objektumokat sikerült lencse végre kapniuk.Persze mindenről állíthatjuk az, hogy hamis, míg valaki saját szemével nem lát ilyet, de aki ennyire szkeptikus az a sajat szemének se hinne. 8milliárd ember él a Földön, így nehéz lenne megoldani, hogy mindenki lásson ilyeneket, mivel akkor már szabályos ufo invázió lenne, ezért én elhiszem, hogy vannak akik már láttak és sikerült is rögzíteniük(persze vannak bizonyítottan hamis videók,képek is)Azt pedig ne várjuk el, hogy a kormányok hivatalosan is elismerjék létezésüket, mivel az egy csomó kérdést vetne fel ami romba dönthetné a a vallási és a társadalmi kultúráinkat, erre a föld mai lakosságának nagy része még nincs felkészülve, mivel sokan még a letezésüket sem ismerik el, ez nagy sokk lenne a föld lakosságának.
2023. máj. 22. 10:08
 25/52 anonim ***** válasza:
82%

"Azért aki benne van a témában és érdekli az nem állít ilyen csacsiságot, hogy nem léteznek."

Szerintem nem kell benne lenni a témában hozzá.

Én pl nem követem, nem is érdekel különösebben, de több embert ismerek -köztük barátot is - akiknek már volt valamilyen tapasztalatuk, vizuális élményük ilyesmivel.

Bárki aki elképzeli a Tejút galaxist, és benne a 200 milliárdnál is több hasonló naprendszert mint a miénk, és tudja hogy ilyen galaxisból 100 milliárdnál is több van, érti, hogy az képtelenség, hogy ne legyenek nálunk milliárd évekkel előrébb járó fajok.

2023. máj. 22. 10:36
 26/52 anonim ***** válasza:
86%
Én is inkább arra hajlok, hogy léteznek csak azt mondom, amíg nincs biztos információ a birtokomban addig nem dobálózok a kijelentésekkel. Sokan úgy gondolják, hogy a napi rutinjuktól kezdve tudnak róluk mindent, pedig rohadtul nem tudnak semmit, mint ahogy az emberiség 99,9%-a aki szintén sötétben tapogatózik a témában.
2023. máj. 22. 10:55
 27/52 anonim ***** válasza:
88%
Az tény, hogy a alienek többet tudnak rólunk, mint mi róluk.Állítólag mar többezer vagy millió éve látogatják a Földet, tehát mi csak bölcsis szinten vagyunk hozzájuk képest.
2023. máj. 22. 19:14
 28/52 anonim ***** válasza:
63%

Ismertem egy idős bácsit már meghalt.

90-es években többször arra panaszkodott éjszaka nem tud aludni,szokatlan zajokra kel fel.Meg elképesztő fényeket látott az udvarán, amit nem értett hogyan lehetséges.

Szomszédban lakott, papám barátja volt.

Egyik nap átjött reggel, hogy nézzük meg este aludt majd megint a fényekre ébredt fel, és reggel azt vette észre a teste különféle foltokkal nyomokkal volt tele.

Gyerekek én amit ott akkor láttam a szám tátva maradt.Felhúzta az ingjét hogy a papám nézze már meg neki a hátát mert úgy érzi mintha beverte volna este mikor a fényekre felébredt.

Ültem az asztalnál és a kaja kiesett a számból.Az öreg hátán fura írásjelek, geometriai alakzatok voltak, de úgy nézett ki mintha beleégették volna és fura vöröses lila színe volt a bőrön.

Annyira megijedtem akkor hogy napokig aludni nem mertem nehogy este én is fényekre ébredjek és ilyen legyen a hátam.

Pár hónap múlva egyszer én is hajnali 2-3 között felébredtem annyira rossz érzés kerített hatalmába hogy nem tudtam aludni, kimentem az udvarra hogy a csillagokat figyeljem.

Egy ismeretlen zümmögő hangot hallottam még soha nem hallottam ezt a fajta hangot, majd vöröses lilás fény látszódott halványan az égbolt egyik felén,egyre közelebb ért.Amit ott akkor utána láttam életemben nem felejtem.

Egy korong alakú repülő tárgy volt,a szélein a vöröses lilás színben halványan világított valami.Az öreg háza felett állt meg.

Ott már annyira féltem, még elbújni is elfelejtettem.Szám tátva és néztem azt amit akkor nem is tudtam mi és nem is értettem hogy került oda.

Egy leírhatatlan tompa fény az öreg háza felé irányult.A fény olyan volt mint mikor a tv régen hangyás volt, mintha valami részecskéket láttam volna áramolni benne.

A fényoszlopban ezután egy leírhatatlan formájú tárgy lassan az öreg bácsi háza felé ereszkedett majd egyszerűen belement.

Legyőztem a félelmem a kerítésen átmásztam,a házban is látszódtak a fények halványan.Benéztem a nappali ablakán bár ne tettem volna.

Az öreg bácsi ernyedten állt egy fura fény vette körül és a levegőben lebegett olyan 20-25 centire.Mellette két kisebb lény,nem is tudom leírni őket, milyen formájuk volt,mint valamit csináltak volna a fénnyel,mert kívülről úgy tűnt ahhoz érnek folyton és közben ilyen ciripelő kerepelő hangot hallottam.

Lesokkolt amit láttam, majd tudtam innen menekülnöm kell ha jót akarok magamnak.Ahogy futni akartam belerúgtam egy kisebb téglába majd elestem egy fényre emlékszem és teljes képszakadás.Reggel ébredtem ablakom nyitva olyan fejfájásom volt, amit soha addig se éreztem.Testem zsibbadt, számban iszonyatos fémes íz volt.

Ahogy kiugrottam az ágyból a testemen feszülést éreztem Felhúztam a ruhám és egy háromszög meg egy leírhatatlan formájú geometriai alakzat volt még rajtam.

Megmutatni sem mertem anyámnak,az egészről hallgattam.

Délután jött át az öreg, papámmal beszélt, azt mondta olyan dolgok történnek vele, amit eddig a tv-ben látott csak.

Egész végig arról beszélt hogy valakik ráakarják venni sok dologra de ő nem akarja megcsinálni.

Volt a Nulladik típusú találkozások című műsor akkoriban, paranormális esetekkel foglalkozott.Kihívta az öreg a stábot, emlékszem forgattak nála mondta volt kinn egy szakember aki hipnózisban vissza vitte régi időkbe meg az emlékeit nézte meg.

Nos az lett a vége, hogy akik a műsort készítették azt mondták ezt a sztorit nem adhatják le a tv-ben mert abból nem jó dolgok lesznek, összepakoltak és elmentek.

Egy őszi napon tűnt el az öreg bácsi.Előtte napokban azt mondta érzi hogy fog vele történni valami.Iszonyatos vihar volt akkor október este reggel a papám átakart menni a szomszédba megnézze minden rendben van.

Ajtó nem volt bezárva.

Egy cetlire az volt írva tudom hogy eljönnek értem és ide nem tud követni senki.

Aki ismerte az öreget és tudott valamit arról mi volt vele mai napig úgy emlékszik erre vissza hogy átélni sem akarna hasonlót.

2023. máj. 23. 00:37
 29/52 Peter Drag ***** válasza:
24%
Hat
2023. máj. 23. 04:24
 30/52 anonim ***** válasza:
85%

28-as!

Ha most miattad nem tudok aludni napokig szíjelváglak báttya!

2023. máj. 23. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!