Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Erre mit léptek szkeptikuskák?...

Erre mit léptek szkeptikuskák? A natgeo is műsort csinál az ufo-król.

Figyelt kérdés

[link]

Nem homályos fotó, nem egy bolond ufo hívőről van.

Hivatalos személyek mondják hogy ismeretlen technológia repked...

2023. ápr. 23. 11:03
1 2 3
 11/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Az a különbség hogy ezt nem a kisfalusi béci mondja, hanem nasa szakértők, pentagon vezetők, vadászpilóták, magas rangú komoly emberek stb."

Egy világban, ahol a fegyverkezésben az a legfontosabb, hogy olyanod legyen, ami másnak nincs, esetleg nem is gondol rá, szerinted melyik amerikai fogja azt mondani, hogy nekik már rég van olyan technológiájuk, ami képes rá? Ugye nem vagy annyira naiv, hogy te ezt el is hiszed? UGYE NEM???? Ugyan miértaz USA-ban észlelik a legtöbb UFO-t??? Vajon miért?

"Mert semmit se tud a témáról..."

Persze az ufókutató, aki még a szó VALÓDI(!) jelentését sem ismeri, és beképzel valamit mögé, az jobban tud bármit is... :)

Vicces kislány lehetsz :)

2023. ápr. 23. 16:26
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem az usa-ban észlelik a legtöbbet.

Szerinted afrikában miért nem észlelik? Mert nincs légvédelem.

Minden fejlett országnak van ufo vizsgáló részlege.

"nekik már rég van olyan technológiájuk, ami képes rá"

Az ufo mánia nem most kezdődött. A 40-es években már ufo technológia is volt? Mégis rakétákkal mentek a holdra...

2023. ápr. 23. 17:32
 13/23 anonim ***** válasza:
7%
Szkeptikuskák csak addig szkeptikuskák amíg valami nincsen bizonyítva. Utána azt mondják hogy ja, oké. Ez a lényege, utána már a kövi nem bizonyított dologban lesznek szkeptikuskák.
2023. ápr. 23. 20:28
 14/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
66%

"Nem az usa-ban észlelik a legtöbbet."

Hanem?

"Szerinted afrikában miért nem észlelik? Mert nincs légvédelem."

Persze. Meg Afrikában soha senki nem jár mobiltelefonnal a kezében sem.

"Minden fejlett országnak van ufo vizsgáló részlege."

Ezeregyedszer is: kérlek határozd már meg, hogy az "ufóvizsgáló részlegek" szerint (tehát: nem szerinted!) mi is az az UFO!

"Az ufo mánia nem most kezdődött. A 40-es években már ufo technológia is volt"

Az az az UFO techonológia? Meghatároznád, kérlek! Történelemkönyben eljutottál már a világháborúkig? Nyolcadikos anyag, csak ezért merül fel bennem a kérdés, mert hát egyelőre abban is szkeptikus vagyok, hogy az általánost elvégezted már.

"Mégis rakétákkal mentek a holdra..."

Ha mentek, és azt sem a 40-es években... Értem én, hogy a te fizikai ismereteid még egy akár 100 évvel ezelőtt élt ember tudását sem éri el, de hidd el, hogy okos és innovatív emberek mindig is voltak és lesznek, akik képesek voltak és lesznek olyan dolgok előállítására, amit te elképzelni sem tudsz.

2023. ápr. 24. 08:01
 15/23 A kérdező kommentje:

Tényleg tudatlan vagy a témában, ezért már csak a személyeskedés maradt.

Ufo-bármilyen azonosítatlan repülő tárgy. De már nem is úgy nevezik, hanem uap.

"Persze. Meg Afrikában soha senki nem jár mobiltelefonnal a kezében sem"

A hivatalos anyagokat a legmodernebb katonai technológiával rögzítették, mégis csak egy homályos folt.

Nem hiszem hogy az afrikai vadászó gyűjtögető népek 8k éjjelátó kamerákkal mászkálnak az erdőben. De még ők is hallottak az ufókról.

"Ha mentek, és azt sem a 40-es években..."

Senki se mondta hogy a 40-es években mentek. Akkor volt a híres roswel incidens te buta.

"hogy a te fizikai ismereteid még egy akár 100 évvel"

Az biztos, de a tiéd se. Akkor is éltek híres atomfozikusok, de én nem vagyok az.

2023. ápr. 24. 08:14
 16/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
50%

"Tényleg tudatlan vagy a témában, ezért már csak a személyeskedés maradt."

Hát ha személyeskedés annak megvilágítása, hogy összevissza használsz szavakat, egyik írásoddal ellentmondasz a másiknak, akkor ám legyen: személyeskedek. Magát a szót biztosan ismered, csak épp nem megfelelően használod.

"Az biztos, de a tiéd se. Akkor is éltek híres atomfozikusok, de én nem vagyok az."

Esetedben a hat elemisekre gondoltam. Ne legyél annyira nagyképű, hogy majd egyenesen egy atomfizikushoz foglak hasolnítani :)

2023. ápr. 24. 09:51
 17/23 A kérdező kommentje:

használsz szavakat, egyik írásoddal ellentmondasz a másiknak"

Nincs itt semmilyen ellentmondás. Ufo-król van szó, nem gyíkemberekről.

Ez bizony személyeskedés. Mert engem támadsz, nem a kérdéshez szólsz hozzá.

2023. ápr. 24. 10:13
 18/23 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Ufo-król van szó, nem gyíkemberekről."

Khm, akkor mi a "szkeptikuskák"? Gyengébbek kedvéért: mi nem azt mondjuk, hogy nincsenek azonosítatlan repülő objektumok az égen, hanem azt, hogy ezek nem feltétlen idegen eredetűek. Tehát vagy nem tudod miről beszélsz, vagy annak ellenére van itt ellentmondás, hogy azt állítod, hogy nincsen.

2023. ápr. 24. 10:27
 19/23 Koplárovics Béci ***** válasza:

[link]

"Sean M. Kirkpatrick, a Pentagon új ufóügyi irodájának, az All-Domain Anomalia Resolution Office-nak (AARO) az első igazgatója kijelentette, hogy nem találtak hiteles bizonyítékot földön kívüli tevékenységre, világunkon kívüli technológiára vagy olyan tárgyakra, amelyek megszegik a fizika ismert törvényeit"

🤷

¯\_(ツ)_/¯

2023. ápr. 24. 11:10
 20/23 A kérdező kommentje:

Utolsó ez a hivatalos szöveg. Mert mit mondjanak, azt hogy találtak? Kitörne a pánik. Mások meg mást mondanak.

"Khm, akkor mi a "szkeptikuskák"

Az hogy a szkeptikuskák szövege régebben az volt hogy "homályos kamuvideó"

Mostmár hivatalos videók, jelentések is vannak.

Ezért a szkeptikuskák csak 2 dolgot tudnak: kötekedni meg okoskodni.

[link]

"ÍGY ÖSSZESEN 171 BEJELENTÉS TÁRGYA MARAD MEGMAGYARÁZATLANUL.

A védelmi minisztérium az ufóészlelések vizsgálatára tavaly külön hivatalt hozott létre, amely kifejezetten a beérkező UAP-jelentések elemzésére specializálódott"

Nincs bizonyíték, de magyarázat sincs.

A szkeptikuskák régebben az "ufókutatókat" is kinevették. Aztán most kiderült, hogy mindig is volt ufo kutatás, csak eltitkolták. Szóval kinek is volt igaza?

2023. ápr. 24. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!