Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szólnának, mit tennének a...

Mit szólnának, mit tennének a földönkívüliek ha a földlakók megjelennének látogatóba a galaxisukban, bolygójukon?

Figyelt kérdés
Mit gondolsz erről? Eddig a legtöbb párbeszéd az "idegenek" földi látogatásáról szólt. Ennek a fordítottja lehetségessé válhat előbb-utóbb

2023. ápr. 2. 09:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
29%

A földönkívüliek már számtalanszor jártak itt, erről a múltból rengeteg feljegyzés, festmény van, meg a mai modern korban is egyre több bizonyíték kerül napvilágra, hivatalosan is.Hogy hogyan jönnek ide azt nem tudom, de fizikusok szerint a féregjárat léte nem lehetetlen, és nem mond

ellent a fizikai törvényéknek sem, sajnos a mai technikai szintünkön ekkora energiát még nem tudunk összpontosítani, de elméletben létezhet.és létezik is, aztán egy többezer vagy millió évvel fejletebb faj már lehet régen megoldotta problémát.Ne feledjük, 150éve még azt vallották, a madárnál nehezebb dolog nem repülhet, aztán ma többszáz tonnás repülőket láthatunk az égen.Nagyon egoistának kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, mi vagyunk az egyetlen és legfejletebb lények az univerzumban és mi már mindent tudunk a fizikáról, közben meg szinte még csak ovisok szinten állunk.A kvantumfizika hamarosan egy teljesen más világba fog elrepíteni minket, egy olyanba ahol a racionalitás csak illúzió.

2023. jún. 29. 10:02
 22/37 anonim ***** válasza:

Bármit meg tudsz mutatni abból amit leírtál?

2023. jún. 29. 16:53
 23/37 anonim ***** válasza:
75%
22es.Ha privátban küldesz egy mailcímet, akkor tudok neked küldeni anyagot amit több mint 10év alatt szedtem össze, innen onnan.
2023. jún. 29. 17:53
 24/37 anonim ***** válasza:
40%
22ed. Küldtem pár érdekességet..
2023. júl. 1. 13:57
 25/37 anonim ***** válasza:
40%
Milyen kár, hogy csak pár válaszoló volt képes valóban a kérdésre válaszolni!
2023. okt. 25. 07:14
 26/37 anonim ***** válasza:

Már küldtem emailt hónapokkal ezelőtt.

Meddig tart még az információ átvitele?

2023. okt. 25. 08:17
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
26.os Én vagyok a 23as hozzászóló.Tőled sajnos nem kaptam semmit, se ide privátban, se a mailcímemre..
2023. okt. 25. 10:12
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Ismét a 23as vagyok.Az anyagokat, már hónapokkal ezelőtt elküldtem neked, de azokra nem jött válasz tőled.
2023. okt. 25. 10:14
 29/37 anonim ***** válasza:
72%

Mi az email címem amit megadtam?

Nyugodtan kiírhatod, adok rá engedélyt.

2023. okt. 25. 14:18
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, miért tetted ezt a kérdést az ezotériába?

Szerintem nem oda való.

Inkább a tudomány, és azon belül is a társadalomtudomány. Mert a válaszból magunkról tudunk meg dolgokat.

2023. okt. 25. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!