Mit szólnának, mit tennének a földönkívüliek ha a földlakók megjelennének látogatóba a galaxisukban, bolygójukon?
A földönkívüliek már számtalanszor jártak itt, erről a múltból rengeteg feljegyzés, festmény van, meg a mai modern korban is egyre több bizonyíték kerül napvilágra, hivatalosan is.Hogy hogyan jönnek ide azt nem tudom, de fizikusok szerint a féregjárat léte nem lehetetlen, és nem mond
ellent a fizikai törvényéknek sem, sajnos a mai technikai szintünkön ekkora energiát még nem tudunk összpontosítani, de elméletben létezhet.és létezik is, aztán egy többezer vagy millió évvel fejletebb faj már lehet régen megoldotta problémát.Ne feledjük, 150éve még azt vallották, a madárnál nehezebb dolog nem repülhet, aztán ma többszáz tonnás repülőket láthatunk az égen.Nagyon egoistának kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, mi vagyunk az egyetlen és legfejletebb lények az univerzumban és mi már mindent tudunk a fizikáról, közben meg szinte még csak ovisok szinten állunk.A kvantumfizika hamarosan egy teljesen más világba fog elrepíteni minket, egy olyanba ahol a racionalitás csak illúzió.
Bármit meg tudsz mutatni abból amit leírtál?
Már küldtem emailt hónapokkal ezelőtt.
Meddig tart még az információ átvitele?
Mi az email címem amit megadtam?
Nyugodtan kiírhatod, adok rá engedélyt.
Kérdező, miért tetted ezt a kérdést az ezotériába?
Szerintem nem oda való.
Inkább a tudomány, és azon belül is a társadalomtudomány. Mert a válaszból magunkról tudunk meg dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!