Egy 2671-ből jött időutazó szerint, három napon belül UFO invázió lesz. Vajon igaza lehet?
2023. márc. 22. 13:27
11/44 A kérdező kommentje:
A tavaly májusi támadás során a plazmafegyverek teljesen használhatatlanokká váltak. Nem is tudták leszállítani még Ukrajnába sem. A reptiliánok teljesen leamortizálták a fegyverarzenált ezt csak így mondom nektek. Nincs most bevethető sugárágyú sem. Aki nem hiszi járjon utána
2023. márc. 22. 16:18
12/44 anonim válasza:
Szerintem ezt mindannyian tudjuk, hogy nincsenek bevethető sugárágyúink, nem kell úgy beszélni róla, mintha ez akkora titok lenne..
13/44 anonim válasza:
Az időtazók általában megfigyelnek csak és véletlenül se mondanak semmit senkinek se.
14/44 anonim válasza:
Én azért csodálkozok, hogy aki a te szinteden van az hogyan tud angolul.
15/44 anonim válasza:
14 Már nagyon jó a google translate
16/44 anonim válasza:
Akkor cikket kép alapján választ?
Adom!
17/44 anonim válasza:
Mondjuk pont szombatra? Nem azért de szerintem el fog maradni. Melyik hülye tervez inváziót szombatra?
18/44 UlfOrmson válasza:
Legalább nem kell ledolgoznunk az ufóinváziót egy másik szombaton. Milyen jófejek ezek a földönkívüliek😅😂
19/44 anonim válasza:
Majd szóljál, milyen irányban kell nézni az UFO inváziót, és kell hozzá távcső is?
20/44 anonim válasza:
19, hát attól tartok ehhez a Hubble vagy a JWST sem lesz elég:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!