Lehet, hogy maga az USA indítja az UFO-kat?
Figyelt kérdés
Tudod, aki megteheti...2023. márc. 11. 12:33
2/7 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk mik azok, ezért az is elképzelhető, hogy valamilyen kísérleti repülőgépek.
4/7 anonim válasza:
Benne van az is. Így 60 év utan látszik a holdraszállós videón is h kamu. Olyan a díszlet, mint egy régi mozifilmé. Úgyh simán benne van a pakliban hogy az ufókat is ők találják ki. Azt mondják a haditechnika, meg úgy a technikai kutatások egésze, kb 20 évvel előttünk jár.. na most én el sem tudom képzelni hogy ez mit jelenthet a valóságban.. 😨 lehet terminátor jellegű alakváltó robotok, hologrammok, gondolatolvasás. Apropó. azt hallottátok hogy a TedX-ben benne volt, hogy itt a magyar szerb határon próbálták ki 2 éve a gondolatolvasó szerkezetet? 😅
5/7 anonim válasza:
Egyik este bejött hozzám a hálószobába, egy borzasztó ronda lény, azt hittem, hogy az uram az, de rájöttem, hogy az nem lehet, mert nem ütött meg.
7/7 anonim válasza:
hülyeség az egész ebből os csak a pénz csinálas van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!