Akik tudnak angolul, mi a véleményetek erről a videóról?
2023. márc. 6. 18:42
1/9 Mojjo válasza:
Ezotéria rovat UFO észlelések alrovat. Ennek a világon semmi keresnivalója a Tudományok rovatban.
2/9 anonim válasza:
Lehet azért rakta a tudományok kategóriába, mert angolul csak a tudósok tudnak :D
3/9 A kérdező kommentje:
Én is tudok angolul és szerintem nem hülyeség amiket mond
2023. márc. 6. 19:27
4/9 anonim válasza:
"Én is tudok angolul és szerintem nem hülyeség amiket mond"
Csak épp semmi nem is utal rá, hogy valós lenne amiket mond.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Hát őskoros régészként valahogy nem így látom az emberiség múltját. Ha 10.000 éve létezett volna egy fejlett civilizáció a bolygón, akkor arról tudnánk.
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
A videóban említi Atlantiszt, szerintem azért nem tudjuk biztosan hogy létezett mert "elsüllyedt" a sziget
2023. márc. 7. 11:29
9/9 anonim válasza:
Jó csajokat válogattak, igényes munka a kidolgozás is. De akkor is egy alja kommersz xarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!