Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg léteznek ufók, állítja...

Tényleg léteznek ufók, állítja a leszerelt vadászpilóta. Ő maga látta?

Figyelt kérdés

Az amerikai haditengerészet leszerelt vadászpilótája, Ryan Graves azt állítja, hogy szinte testközelből látott ufókat, amelyek olyan dolgokat tettek, amire a repülőgépe nem volt képes

A pilóták mindössze harminc méterre húztak el mellette, nem sokon múlt az ütközés. Graves hangsúlyozta, hogy a vadászpilóták nagyon szigorú kiképzésen esnek át, a gépek pedig a legjobb érzékelőkkel rendelkeznek, így pontosan tudják, mit látnak.

ELMONDÁSA SZERINT A LÉGI ESZKÖZ KÉPES VOLT HANGSEBESSÉGRE GYORSULNI, ÉS MOZDULATLANUL TUDOTT LEBEGNI 120 CSOMÓS SZÉLBEN (EZ A 4-ES KATEGÓRIÁJÚ HURRIKÁN EREJE). EZENKÍVÜL NEM AKADT RAJTA SEM LÁTHATÓ HAJTÓMŰ, SEM PEDIG BÁRMIFÉLE TERELŐFELÜLET, AMIKET A REPÜLŐESZKÖZÖK HASZNÁLNAK.

Az eszközök ráadásul egész nap működőképesek maradtak, szemben a vadászgépekkel, amelyeket újra kellett tankolni [link]

2023. márc. 2. 09:08
1 2 3 4
 21/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
75%

"Örülök hogy segítettem !"

Kösz, segítettél, bár nem úgy, ahogy szerintem te gondolod. Segítettél, mert megerősítetted, hogy aki szerint UFO=földönkívüli, az még a szavak jelentésével sincs tisztában. Mintha kelképosztára mondanád, hogy vaskarika.

2023. márc. 2. 17:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Hazugság. Egy névtelen, buta gyk hsz-elő 100x jobban tudja mint valami béna kis pilóta.
2023. márc. 6. 12:09
 23/31 anonim ***** válasza:
10-es ne forgasd ki. Amugy javitom helyette akkor màr nem hinné hanem tudnà de mindegy is. A lényege az volt hogy ö nem hisz ilyenekben. De ha màr kézelfoghatóan tapasztalja akkor màr tudja és nem hiszi. Ez is egy emberi illuzió a hitröl. Hiszem ha làtom mondja a mondàs de akkor màr nem hiszi hanem tudja.
2023. márc. 6. 22:07
 24/31 anonim ***** válasza:
22-es csak az a probléma hogy az index ìrta a cikket az meg köztudottan ìr olyanokat amikröl pl. Egy NASA oldal se ìrt. Volt ilyen cikk tavaly a NASA-ra hivatkozott. Én utànajàrtam és a NASA nem tett közzé semmi ilyent.
2023. márc. 6. 22:10
 25/31 anonim ***** válasza:

Amugy most néztem utàna készült valami film vele. Az Imdb is jelzi és van közösségi oldala is de nem néztem csak ràpillantottam az elejére. Biztos vannak ilyenek hogy elröppen egy U.F.O. csak én azon csóvàlom a fejem hogy elvileg katonaként munkaszerzödést ìrtak alà amiben meg a titoktartàsi kötelezettség ott szokott lenni. Szimpla munkànàl is van ilyen akkor katonainàl meg plàne. Azt nem tudni hogy kapott-e engedelyt ra de ilyen interju filmet is keszitettek errol.

De megmondom öszintén hogy speciel én lehet azon se lepödnék meg ha odajönnének hozzàm hogy: szia az x nevü kvadrànsból jöttünk. Lehet csak néznék. És az is lehet, hogy tök úgy néznék ràjuk mint mikor android fejjel bemegyek a boltba magyaran mivel el lennék foglalva egyeb dolgokkal lehet észre se venném öket. Az is lehet simàn elgyalogolnék mellettük mikozben egeszen màson gondolkoznék. Azert barhogy is van en nem irigylem azokat a földönkivülieket akik kapcsolatot akarnànak felvenni. Ha csak a gyk statisztikat nezzuk ahol szörnyekkent vannak beallitva meg az emberi reakciokat es stb. Akaratlanul is az emberbe egyfajta fasultsagot es unottsagot ideznek elo leginkabb a nem tul intelligens kerdesnek alcazott filmbol vett cuccok amiknek se fule se farka.

Oké ez a kérdés màsabb de az U.F.O kategoria egy ido utan unalmas tud lenni a gyk-n.

2023. márc. 6. 22:31
 26/31 anonim ***** válasza:

De amùgy ez a kérdés se kérdés csak csöndbe szólok. Te is àlcàztad a mondandódat. Minden ilyen kérdés tök egyforma. A közös bennük hogy nem is kérdeztek rendesen. Mikor lesz màr olyan kérdés ahol konkrétan érti a kérdezés lényegét az illetö és utàna is néz rendesen és tudomànyos oldalról is kérdései merülnek fel? Szerintem itt a gyk-n az ezo U.F.O. kategoriaba soha nem lesz ilyen.

25-ös vagyok.

2023. márc. 6. 22:37
 27/31 AxumFlyer válasza:

“MOZDULATLANUL TUDOTT LEBEGNI 120 CSOMÓS SZÉLBEN”

ezt én is megcsinálom, egy 120 csomóval repülni képes repülővel!

Amúgy érdekes, 1 milliárd embernek van kamerás telefonja, de senki nem képes rögzíteni, mikor ufót lát.

2023. márc. 10. 02:54
 28/31 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekes, 1 milliárd embernek van kamerás telefonja, de senki nem képes rögzíteni, mikor ufót lát."

Fényképezz már le egy csillagot a szuper kameráddal. Linkeld be ide ha kész.

2023. márc. 14. 07:11
 29/31 anonim ***** válasza:
11%
28# -ra kötnék rá, egy nagyon modern telefonnal egy 50 méterre lévő kisteherautót fotóztam pár napja, és nagyon gyenge lett a kép, és pont ez jutott eszembe, hogy 500-1000 méterre lévő objektumokról -amik esetleg mozognak is- szinte képtelenség lenne értelmes képet készíteni.
2023. márc. 14. 07:30
 30/31 AxumFlyer válasza:
Hogy jön ide a csillag? Ufót kell fényképezni! Nappal. Vagy legalább megpróbálni, de ilyen fotók sem keringenek.
2023. márc. 14. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!