Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Léteznek ufók? Milyen fejlette...

Léteznek ufók? Milyen fejlettek lehetnek? Hogy kommunikálhatnak? Tényleg azt lőhették ki amerikaiak? Ha azt akkor vehetik az ufok támadásnak?

Figyelt kérdés

Én amúgy egészen hiszek bennük.

Valami élővilágnak lennie kell még nehezen tudom elképzelni, hogy mi lennénk egyedül.

De azt nem hiszem, hogy az amerikaiak azt lőtték volna ki.

Szerintem ugyanúgy valami kínai hokuszpokusz volt az

De azért érdekel a véleményetek

2023. febr. 14. 02:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy nem igaz de olyan hátározottan állítod mintha te ezt biztosra tudhatnád hogy igaz.

Arról meg végkép mi a fenét tudhatunk, hogy az usa kormánya milyen szigorúan titkos kisérleti technológiákat használ. Torpedozól te is, aztán vagy süllyedt vagy mellé.

2023. febr. 15. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:
45%
Hagyjuk már ezt, ez nem UFO volt. Az USA-nak meg nincs földönkívüli technikája.
2023. febr. 16. 21:10
 13/13 anonim válasza:

ufók? Hááát figyelj,én azt gondolom szinte 99százalékra álkitom neked,hogy nem mi vagyunk a legfejlettem lények "lények" abban a bizonyos végtelen térben.

Gondolj bele, a földön is az van,hogy mindenkinél van egy jobb,erősebb,kitartóbb és még sorolhatnám! :)

Szóval ha ufó ha más akkármilyen szavakat megnevezést is hazsnálnánk rájuk,fix hogy léteznek! :)

2023. júl. 16. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!