Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kommunikálhatnék...

Hogyan kommunikálhatnék szellemekkel vagy olyan személyekkel akik már nem élnek? Esetleg démonokkal?

Figyelt kérdés
Esetleg álmomban?
2016. szept. 6. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Elhúnytakkal csak egyirányú kommunikációra van módod.

Mondhatsz nekik, amit csak akarsz, hiszen válaszolni nem tudnak.

Miből gondolod, hogy vérbeli démon beszélgetni akar veled?

2016. szept. 6. 21:42
 2/8 anonim válasza:
Démonokkal ne akarj kommunikálni!!!! Nem vagyok fanatikus túlvilághívő, de ha léteznek, én nem teremtenék velük kapcsolatot semmilyen szinten, mert egy céljuk van: Ártani!!! Elhunyt szerettekkel könnyebb és biztonságosabb kapcsolatot teremteni: gyújts meg egy pár gyertyát, relaxálni, és koncentrálni kell az adott személyre, esetleg valamilyen személyes tárgyát, amit sokat használt/szeretett, amihez erősen kötődött azt kézbe fogni, és csendben megszólítani. Éber állapotban valószínüleg nem fogod hallani a válaszát, viszont ha figyelsz "megérezheted", amit mondani akar Neked.
2016. szept. 6. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:

ne zavard az elhunytakat, démonokat meg főleg ne

ne akarj velük kommunikálni, mert ha nem vagy tisztánérzékelő/látó nem tudhatod hogy tényleg az érkezik-e akit hivtál, arról nem is beszélve hogy elmegy-e amikor te mondod neki

nagyon veszélyes játék!

2016. szept. 7. 07:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel láthatóan nincsen meg a kommunikációhoz szükséges képességeid sora, mert ha lenne nem tettél volna fel ilyen kérdés.

Ezért a válasz erre egyszerű, sehogy.

Ha akarsz efféle lényekkel kommunikálni, előbb önmagad fejleszd. Bárki elérheti azon képességeket, melyek a kommunikációhoz szükségesek.

De miért is szeretnéd velük felvenni a kapcsolatot? Ez nem holmi játék, a pozitív és negatív lényekkel való kommunikáció nem éppen a hétköznapi embernek való.

A negatív lények kihasználják, hogy az ember nem képes őket érzékelni.

A pozitív lények segítenek bárkinek aki kéri, de csak jeleket, utakat, választási lehetőségeket kínálnak fel, melyet az ember észrevesz vagy sem. Így konkrétan a döntések által segíthet az ember önmagán, mely döntésekre mondhatni felülről érkezett segítség!

Elhunytakkal a haláluktól számított másfél hónapig tudsz kommunikálni. Aztán ha képesek elfogadni a haláluk, átkelnek és mivel a kapcsolat a túlvilággal a mai világban árnyékolt és nem állandó, ezért nem tudsz már velük kommunikálni. Ha akarnak tőled valamit, felkeresnek ők!

A legjobb kommunikációs tér az álmok földje, ott bárkivel beszélgethetsz, de ez szintén nem könnyű terep.

Képességek nélkül nem tudsz fogadni jeleket, amit küldesz azt is valaki vagy valakik hallanák meg, ami szintén nem túl előnyös.

2016. szept. 7. 09:20
 5/8 A kérdező kommentje:

És hogyan fejleszthetném magamat?

Hogyan tudnék tanulni? Gyakorolni esetleg?

2016. szept. 7. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi célból? Szerintem hagyd.Én tettem ilyet és hiába csináltam mindent korrekt,"hozzáértő" módon, tehát elvileg vissza is küldtem, mégis úgy tűnik, lettek nem kívánt vonzatai a kommunikációnak.Olyanok is jöttek, akiket nem akartam.Nemkívánatos következményei lettek a kapcsolatteremtésnek.Én csak bizonyos kérdésekre akartam választ kapni.Bár meg is kaptam, 99%-os pontossággal, most már inkább visszacsinálnám az egészet.Voltak durva éveim, tapasztalataim.Most igy idővel csillapodtak a jelenségek, mivel én sem keresem őket, ők is lekopnak rólam lassan.Talán.
2016. szept. 7. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
inkább angyalokkal próbálj meg kommunikálni ne negativ lényekkel :-)
2016. szept. 7. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
leginkább sehogy.
2016. szept. 9. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!