Ufológiából létezik itthol felsőfokú képzés?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 19:58
1/8 anonim válasza:
A nem létező alap- és középfokú ufológiai képzésre támaszkodva gondolod?
2/8 A kérdező kommentje:
ja tényleg alap és közép fokú van egaytalán?
2023. jan. 29. 20:19
3/8 anonim válasza:
Én az ELTE fizika szakán doktoráltam ufológiából, nagyon komoly. Keresd meg őket. A másik szuper képzés a Pécsi Tudományegyetem asztrológia szakán van, de az titkos, úgyhogy amikor érdeklődsz, akkor mondd nekik, hogy te már tudod, hogy titkolniuk kell, és előled nem kell, mert te megbízható vagy.
4/8 anonim válasza:
Az orvosi egyetemeken, de igazából ott nem ufológusokat, hanem urológusokat képeznek...
5/8 anonim válasza:
Semelweis Egyetem, Budapest, Mesterséges Ufológia. 4 félév.
6/8 anonim válasza:
Rosszul tudod, 4,5. Az urológusok az ufológiának azt a részét kutatják, hogy amikor elrabolnak valakit, és szexuális célokra használják, pl. mintát vesznek tőle, vagy megtermékenyítik. Nem tudom miért szóltok hozzá, ha csak ennyire értetek hozzá. Tök gáz%%**/!
7/8 anonim válasza:
Persze.
itt idèn mèg OKJ s tanfolyamon elvègezheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!