Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt a leleplezett bizonyíték!...

Itt a leleplezett bizonyíték! 2012 december 21 nem a világvégét jelenti,hanem azt,hogy mikor fedezik fel a földet távolról a földönkívüliek. Sokkoló?

Figyelt kérdés
Már úton vannak, a napnál tartanak,és ha ide érnek háború lesz

2023. jan. 26. 07:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Te Kérdező!

Az, amit a kérdésben írtál, hol van a cikkben?

Mert te pl azt írod, hogy 2012-ben vesznek észre. A cikk meg azt írja, hogy évezredek óta figyelnek minket.

Ráadásul a cikk azt írja, hogy van egy Földdel megegyező tulajdonságú bolygó a Föld pályáján pont a másik pólusban. És ezt eddig hogy nem vette észre senki?:D Már 300 éve is kiszúrtak ennél jóval messzebb és rejtetettebb égitesteket is!

Ráadásul... minek gyülekeznek a Nap körül ha FUCKIN UGYANAZON A KERINGÉSI PÁLYÁN VANNAK MINT MI?:D Egyszerűbb simán kikerülni a bolygójuk mozgásából és megvárni míg a Föld odakering. Az 6 hónap. Ez bőven kevesebb idő és energia mint amit egy Nap körüli bszkodással kellene tölteniük:D

2023. jan. 26. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
...és a nap körül keringö szondánk eddig hogy nem vette észre öket? na meg ha a Hold jeleket küld, akkor eddig mi miért nem érzékeltük ezeket?
2023. jan. 26. 10:31
 13/19 anonim ***** válasza:

A Plútót úgy fedezték fel, hogy nem látták, viszont a többi bolygó keringéséből arra következtettek, hogy kell ott legyen még valami, mert hat rá a gravitációja.

Jah, és a bolygók keletkezésének folyamata sem teszi lehetővé, hogy azonos keringési pályán két bolygó legyen:D Illetve elméleti szinten lehetséges, de akkor a Földnek (és a tükörbolygójának) fele ekkorának kellene lennie.

De meg.... akkor is, a többi bolygóra hatással kellene, hogy legyen az meg rég feltűnt volna.

2023. jan. 26. 10:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az alufólia sisak hiányzik a fejünkröl. Emiatt tudnak minket hamis kép és tudáshullámokkal vakként tartani minket.
2023. jan. 26. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
Ne tegyetek fel ilyen keresztkérdéseket, meg a végén megzavarjátok az agyműködését.
2023. jan. 26. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
42%
15, no, azt kétlem, hogy meg tudnánk...
2023. jan. 26. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha ma 8kor a napnál tartottak volna, akkor mostanra már oda és vissza ezerszer megtehették volna ezt.
2023. jan. 26. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom gyerekek mi van. Tegnap este kimentem az udvarba és érdekes látvány fogadott. Egy 2 méteres magas gyík-ember hibridre hajazó valami állt a garázs mögött és fél tucat alacsony kopasz szürke színű idegen lény állta körbe. Az a gyík-ember izé halál lazán állt ott és egy nagyon vastag jointot szívott, amit utána átadott az egyik kis csávónak, aki szintén szívott belőle, majd tovább adta és így ment körbe a gandzsa. Ez kb. 2 perc volt. Aztán a magas gyíkember fazon megkérdezte, hogy kérek-e. Mondtam, hogy persze, de rákérdeztem, hogy ne menjünk-e be, mert elég hideg van. Mondták, hogy nem, nekik így jó, ere mondtam, hogy akkor oké, de azért felhúztam a kesztyűm. Aztán a gyíkember tag elővett egy távirányítót és a kert végében parkoló csészaljra célzott vele. Benyomott pár gombot aztán elindult Dr. Dre Dre Day című száma. Utána elszívtunk még vagy 3-4 spanglit. Végül az egyik idegen odajött hozzám, mondta, hogy mutat valamit. Felmentünk az űrhajóba, ahol voltak durvább dolgok is. Egy ilyen nagy asztal izé volt ott középen, amin fehér csíkok voltak meg egy tál süteményre hajazó valami aminek kicsit ufo-s feelingje volt. Kérdeztem a csávót, hogy mi ez, porcukor a sütire? Erre mondja a kis szürke idegen: nem tesó, ez koksz, szippants fel egy csíkot bátran, a másik meg füves süti. Megettem egy sütit, mert ugye ha kólázol akkor lezsibbad a szád, mondom előtte eszek. Utána felnyomtam a port. Utána feljött mindenki. A nagy gyxík tag annyit mondott, hogy jót lazultunk, de azért el kéne végezni egy két kísérletet. Mondták toljam le a gatyám. Mondom oké, letoltam. A gyík fazon erre mondta az egyik kis idegennek, hogy térdre, vegyél mintát. Közben megnyugtatott, hogy a kis csávók biorobotok, nincs nemük, szóval ez no homo cucc. Mondom oké. AZ arc levette a mintát, majd a gyík fazon mondta, hogy menjek a folyosó végére, jobbra hátulról a második szobában vár rám a második menet. Elgyalogoltam oda, de vagy ötven méter volt, közben a folyosón nézegettem a lombikokat, amikben lebegtek a gyík-ember hibrid izék meg aszürke idegen-ember hibrid izék. Odaértem a szobához, kiakartam nyitni az ajtót, de nem kellett, mert úgy nyílt,. mint a Star Wars filmekben, tehát magaától így felhúzodott a szemöldökfába vagy inkább fémbe.

Érdekes látvány fogadott. Olyan jó nő állt előttem, mint még soha. Szerintem a Földön nincs is ilyen, maximum számítógéppel lehet olyat rajzolni: úgy nézett ki, mint Beyoncé csak ennek nem volt narancsbőrös a segge, meg még nagyobb melle volt, de nem lógott és nem is szilikon volt. Az egyetlen szépséghiba, hogy ez is gyík-ember hibrid volt, szóval pikkelyes volt és ilyen szürkés-zöld, mint egy varánusz. A szobában megszólalt egy mikrofon, ahol a gyík-fazon akivel füveztünk kiadta az ukázt: hágd meg, mert ugyan a lombikokban van elég pujáró, de ezt itt nem tudja megrakni senki rendesen, mert a kis szürke csávóknak 3 centis diódája van farok helyett, én meg a XXXVII. galaktikus háborúban elveszítettem a golyóimat és nem áll fel. Nekem se kellett több, vettem volna le a gatyám, de ez a gyík csaj odaugrott, mint egy párduc, bedobott az ágyba, de olyan erővel, mintha valami agyonszteroidozott amerikai foci játékos lett volna. A ruháimat leszakította a fenébe majd nekem esett. Nyalt-falt, de jó volt! Utána már felállt a farkam, amit elkezdett szopni. Utána beleült és meglovagolt. Aztán elélveztem kb. 20-30 perc után, de nem állt le újrakezdte. Ezt eljátszotta vagy 8x mire már nem jött semmi cucc a dákómból, de nem állt le, másnap reggelig dugatta magát, a végére már váltottunk pózokat, raktam állva, raktam kutyában, misszionáriusban, fenékbe, szájba. Másnap reggelig nyomtuk. Amikor elég volt,mondta, hogy jönnek majd máskor is, de mondta, hogy mehetnék velük is. Erre mondtam, hogy nem lehet, mert csak a Földön van CS:GO meg GTA szóval az űrhajón nem tudnék kockulni. Megértő volt, de kicsit bosszús, szóval úgy megszorított a tökömet, hogy magam alá kuláztam egyből. Aztán kicsit könnyezett meg szipogott majd kifelé menet még ölelkezve mentünk, vigasztaltam, de mondtam, hogy most már lépnem kell. Elköszöntem a gyík fickótól meg a kis csávóktól is és bementem a házba. Anyám már a rántottát sütötte, szóval éppen időben. Megkajáltam és leültem tolni egy kis GTA-t.

Érdekes amúgy, mert lett a kezemen egy piros pont, lehet, hogy kianalizálták a dns-emet. Meg a másik hogy a farkamon lett egy gci nagy pattanás, amivel mehetek az urológiára, illetve gyakran atapasztalok fülzúgást is és látok furcsa fényeket. Érdekes, remélem még megrakhatom azt a gyík-muffot.

2023. jan. 28. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:
.. 2012 December 21. A Maja naptár vége.
2023. jan. 30. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!