Magyarországon is vannak titkos UFO-akták? Lehetséges, hogy a kormány tartja a kapcsolatot a földönkívüliekkel?
Az UFO-nak még mindig semmi köze a földönkívüliekhez, még mindig azonosítatlan repülő tárgyat jelent.
Az ilyen jelenségeket pedig hadászati célból titkosítják, nem azért hogy te ne szerezz tudomást földönkívüliekről.
Jó példa erre az 51-es körzet, ami szimpla figyelemelterelés volt, hadd higgyék az emberek, hogy földönkívülieket találtak (persze az USA-ban, mindig ott van ilyen), mert így legalább nem kell beszámolni állandóan, hogy mi folyik az 51-es körzetben hadiipari szempontból.
"Orbán a főufó. A hős Gyurcsány-lovag majd legyőzi egy fénykarddal, utána megalakul a Fidesz-kormány helyett a Dzseditanács.
Kovács-Cake Olivio lesz Mace Windu, Dobrev lesz Yoda (hasonlóan szépséges), Vágó lesz Ki Adi Mundi, Niedermüller pedig az a ritka ronda nagyorrú tag a háttérben."
Köszönöm, hogy ezt leírtad. Olyat röhögtem, hogy majdnem behugyoztam. :D
19-es!
Jó nagy baromságot írtál, ugyanis a II és III/3 iratok szinte egészét a történelmi levéltárban előjegyzés után megtekintheted.
Mivel a titkosítást feloldották már, volt már erről több műsor meg cikk is.
Előtte tájékozódj a témában kicsit, mielőtt írkálsz valamit.
Amúgy sok országban ahol liberálisabb a kormány, az adatszolgáltatás nyíltsága miatt, sok ilyen UFO akta nyilvános, pl argentín, chile, kormány nyilvánosságra hozta, de részlegesen pl az angol kormány is közzétette.
Nem kell, hogy hivatalosan legyen kapcsolat tartó.Sőt.
Jobb szeretik ezt titokban tartani.
Minden országban vannak akik így-úgy de tartják a kapcsolatot ami esetleg befolyásolhatja a gazdaságot vagy a politikát.
Hitler például repülőgépek és egyéb fegyverek komplett tervrajzait szerezte meg idegen lényektől amikkel személyesen nem tartotta a kapcsolatot.
Több lépcsős volt a dolog de elrontotta.
Érdekes módon a délvidéki háború idején ugyanúgy röpködtek szertefele az “ufók”, mint az ukrajnai háború kitörése óta.
Egy USA “ufót” a minap lőtt le állítólag az orosz.
Na, ezen a Hitler-ufók mesén én kacarásztam nagyokat.
Hát a háttérhatalom, szó se róla, de az ugyanaz volt, mint most, akik az USA-Orosz háborút kirobbantották és Európával finanszíroztatják.
Ugyanezek álltak az 1. és 2. Vh kirobbantása mögött.
Mindegyikben a céljuk a világhatalom megszerzése volt.
Azóta fejlődött a technika, mások, biztosabbak a módszerek. De nem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!