Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Magyarországon is vannak...

Magyarországon is vannak titkos UFO-akták? Lehetséges, hogy a kormány tartja a kapcsolatot a földönkívüliekkel?

Figyelt kérdés

2023. jan. 22. 18:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%

Igen!

És valszeg a rossz idegenek befolyása alatt áll, azért hoz hazaáruló döntéseket....

2023. jan. 22. 19:21
 12/30 Grimfox ***** válasza:
76%
Ha tartanak kapcsolatot földi kormányokkal, akkor azok a jelentős gazdasági, politikai, és katonai erőt képviselő országok kormányai, nem olyan kis államoké, mint a Magyarország. UFO aktáknak kell lennie, még ha nem is így nevezik, mert nálunk is figyelik 7/24 az eget optikai, és elektronikai eszközökkel, és minden rendkívüli eseményt kötelesek rögzíteni. Hogy ezek között van e olyan, ami ténylegesen idegen eredetű tárgy észleléséről szól, már más kérdés. Azt nagy eséllyel az sem tudja aki rögzítette.
2023. jan. 22. 19:22
 13/30 anonim ***** válasza:
81%

'Magyarországon is vannak titkos UFO-akták? Lehetséges, hogy a kormány tartja a kapcsolatot a földönkívüliekkel?' Ha van is ilyen, akkor az titkosszolgálatilag / nemzetbiztonságilag minősített adatnak minősül, amihez hétköznapi, polgári személyek, illetve sok nagyon magas beosztású politikus, és miniszter (persze vannak kivételek) nem férhetnek hozzá vagy nem is tudhatnak róla, mivel annyira bizalmas információ.

Ergo, ha van is ilyen, mi valószínüleg soha nem fogunk róla tudomást szerezni.

2023. jan. 22. 19:32
 14/30 anonim válasza:
19%

Szerintem én leszek az egyenetlen normális válasz.

[link]

2023. jan. 22. 20:19
 15/30 anonim ***** válasza:
31%

"Ergo, ha van is ilyen, mi valószínüleg soha nem fogunk róla tudomást szerezni."

Hát aki nem olvas utána az iratoknak a neten az nem fog. De bőven lehet találni ilyesmiket.

2023. jan. 22. 20:31
 16/30 anonim ***** válasza:
39%
#15 Biztos osztogatják az ilyesmit boldog-boldogtalannak, mint a nyalókát a vidámparkban.XD
2023. jan. 22. 20:35
 17/30 anonim ***** válasza:
32%

"Biztos osztogatják az ilyesmit boldog-boldogtalannak, mint a nyalókát a vidámparkban.XD"

Igen. Bármire rá lehet keresni, képzeld. Te sem ismered az internetet.

2023. jan. 22. 20:37
 18/30 anonim ***** válasza:
65%
Te meg az állami szinten titkosított iratokra vonatkozó jogszabályokat nem ismered, okostojás. Biztos a google dobja majd fel neked a hadititkokat. És én vagyok a hülye, hát persze.
2023. jan. 22. 20:42
 19/30 anonim ***** válasza:
73%

18.

Ezen én is röhögtem egyet, hogy szerinte ezt csak úgy felpakolják a netre. Közvetlenül a III/III-as titkos akták és a Vatikáni Levelezések Teljes Archívuma közötti oldalon található.

2023. jan. 22. 20:44
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
#19😂😂
2023. jan. 22. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!