Mit tegyek, ha láttunk egy férfit, aki átváltozott? Én magam sem értem, hogy mivé, folyamatosan rettegek tőle férfi létemre.
Figyelt kérdés
Vidéken élek. A két legjobb barátommal éppen az udvarunkon beszélgettünk, amikor a faluban élő fura középkorú férfi elment a ház előtt és bement az erdőbe. Éjszaka volt, gondoltuk poénból megnézzük mit csinál egyedül az erdőben. Nem ittunk semmit, teljesen józanok voltunk (nem is szoktunk inni). A férfi egy idő után megállt, négykézlábra emelkedett és ilyen fura szürkésszínű valamivé átváltozott majd egyszer csak eltűnt. Mintha kicsit meg is nőtt volna, amikor átváltozott, a feje megnyúlt és a ruhái is eltűntek. Az egyik barátom reflexből elrohant, nagy zajt csapott, de a férfi nem foglalkozott vele vagy csak szimplán fel sem tűnt neki, mivel olyan volt mintha transzba került volna. A másik barátom és én teljesen lefagytunk, konkrétan megdermedtünk a döbbenettől és a félelemtől még elfutni sem tudtunk. Nem merjük elmondani senkinek sem, félünk attól hogy bolondnak néznének minket vagy hogy biztos azt hinnék ittunk vagy drogoztunk. Azóta a faluban találkoztunk már a férfival, de szimplán csak átnéz rajtunk. Fura szerzet, nincs senkije, mindig is itt élt, senkivel sem beszélget. Azt sem tudjuk miből él vagy hogy mivel foglalkozik. Mi lehetett ez? UFÓ? Vagy mi? Mint mondtam folyamatosan rettegek azóta, mit tegyek? Nem fogom tudni elfelejteni, amit láttam. Elköltözzek? Még van fél év a suliból, utána megyek egyetemre, addig nem tudok elmenni innen. Kihez forduljak ilyen esetben, ha egyáltalán lehet? Mindenki hülyének nézne, az biztos.2023. jan. 6. 08:45
11/32 anonim válasza:
Korábbi 5-ös vagyok.
Sajnos én se tudok sokkal többet mondani, én se vagyok beavatott, csak igyekszek nyitott szemmel járni.
13/32 anonim válasza:
Konkrétan mitől rettegsz? Bántott valakit vagy adott rá bármi okot, hogy félni kell tőle?
Ha azért rettegsz tőle, mert át tud valami mássá változni, akkor szerintem eléggé alakváltófób vagy. Inkább nézz mélyen magadba.
14/32 Ufokurtato007 válasza:
Gujmánt láttál, roppant alattomos lények. Régebben a szürkékkel alkottak egy fajt. A gujmánok nagyon régóta itt vannak köztünk. Anno szövetkeztek a 2. világháborúban a nácikkal, hogy elkészítsék az Időharang projektet (ami nem más, mint az időgép megalkotása, hogy a múltba visszatudjanak menni és eltörölni a szürkéket, így csak a gujmánok maradtak volna meg). A nácik embereket adtak nekik kísérletre, míg a gujmánok technológiával támogatták a nácikat.
15/32 anonim válasza:
Mekkora történet! Úristen! Látsz valamit a Netflixen aztán beírkálod ide ?
16/32 Ufokurtato007 válasza:
Ez nem Netflix, hanem a valóság.
17/32 anonim válasza:
vagy csupán figyelemfelkeltésként kitalált story, vagy ha igaz is, több, pontosabb információ kellene, így csak mese marad...
18/32 anonim válasza:
"Ez nem Netflix, hanem a valóság." [Ufokurtato007]
Valósáhnak hiszem el, ha te mondod, feltételem: te is elhiszed, ha én kitalált mesét mondok neked.
19/32 Ufokurtato007 válasza:
Ufológus vagyok, tehát szakterületem az idegenek. Mivel a tudományt képviselem, így csak tényeket közlök.
20/32 anonim válasza:
Lassan véget ér a téli szünet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!