Tudósok újabb mesterséges bolygót találtak az univerzumunkban?
"Köztudott"
Ez után a szó után eddig mindig csak valami ordenáré nagy baromságot olvastam. Ezúttal sem hazudtoltad meg a szó valódi jelentését, miszerint "Hazudni fogok, de el kell, hogy hidd".
Deja vu
Erről én is hallottam valahol még tavaly
"Kérem a kérdésekkel kapcsolatban fogalmazzák meg hozzászólásaikat, különben nem írok ki több kérdést."
Ámen.
Ne na ne na. A kedvenc trollom nem állhat le ezzel. A tiéd legalább intelligensek.
Akkor gyors írok inkább valami válasz szerűséget.
Na de, szkeptikusan khm...
A cikk lassan egy éves. Így előfordulhat hogy páran már találkoztunk vele.
A "köztudottan"? Mit köztudottan az emberek igen alacsony százaléka hisz ebben, mint elmélet S nem mint tény. A nagy sajrta szálláskor hazahozták egy apró darabot amit az elit nagy becsben tart. Halálcsillag a fityfenét. Ha valóban az lenne amit a reptoidok/szürkék hozták létre akkor már elég rég elpusztították volna ezt az aprócska bolygót.
Nem azt mondom hogy holyeseget állítást, csak hogy nincs valóság alapja. Scifi agymenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!