A szkeptikusok mért tagadnak le minden ufós tényt?
Szkeptikusok tagadják a piramisokat, a stone hengét, Paul Hellinert, a 45-ös körzetet, Roswell várost, stb.
Miért nem fogadják el a bizonyítékokat?
-A piramisokat, a stone hengét, azért mert én elég intelligensnek tartom az emberiséget, hogy képesek legyenek ilyet csinálni. De elég butának, hogy el is felejtsék. A jelen is jó példa erre, felfedeztük, feltalatunk sok mindent. De mégis észrevehető már már tapintható az elbutulás. Pl Amerikában a Titanic 100 éves évfordulóján sokan akkor jöttek rá hogy az N csak eggy film. Vagy nem mindenki tudja honnét származik a KFC.
Szóval én elodd feltételezek egy korábban fejlett civilizációt mint hogy idegen életformák hobbiból építgetnek a világon szerteszét. S a nép mint eszköz használó lőszert se tud. Mi a közép sem vagyunk többek az csak az eszközeink fejlődtek, mi ahhoz képest kevesebbet.
-Paul Hellinert sztorit nem ismerem, majd utánna nézek de addig nem foglalhatók állást sem mellette sem ellene.
-45-ös körzetet, nem 51es akart lenni? Mert az 51es tudtommal egy titkos repülőgép fejlesztési terület. A világ számára azonosítatlan repülő szerkezetek (ufók/uapok) fejlesztésével foglalkoznak. S nem földön kívüli járművek, technológiák és lények kísérleti laborja.
De ha 45ös akkor annak is utánna kell néznem…
-Roswell várost, számomra érdekes sztori. De kevés az információ és sok a pletyka. Azaz szerintem sokszor túl színezett és fantáziadús. De közel van az 51-es körzethez és biztos, hogy történt ott valami.
-stb.: Én személy szerint nem tagadom hogy vannak ufók/uapok lehetnek olyan fejlesztések amiről a köznép nem tud de a légitársaság sem.
Már nem vita hogy lehet e a Földön kívül is élet van elég hely az űrben ami felfedezettlen. Más helyeken is kialakulhatott az élet. A vita része az hogy mi a franc ért járkálnak ide X ezer éve és mennek el folyton? Miért nem vállalják maguk? Miért nem telepedtek meg le ha vannak?
Jó persze jó duma hogy akkor az emberiség többsége megőrülne vagy sokkot kapna. De ember 3-4 ezer év alatt minden generáció? Gondolkozunk már?
Ha most leszállnának, felfednék magunkat kitörne a káosz és az anarhia ez okés, de azok a gyerekek unokái akik ezzel a környezettel nőnek fel is sokkot kapnak ha meglátják pl egy reptilt? Nem hiszem, mert csecsszopó kora óta látja hallja őket. Ezért jogos a kérdés az ufo hívők felé, hogy ha itt vannak vagy ide járnak akkor hol a tételben vannak? Vagy ha olyan fejlettek hogy alakot váltsanak miért fának az berisegtól akik max a holding jutottak el? Na hol a bizonyíték? A válasz?
-Miért nem fogadják el a bizonyítékokat? Mert nincs, én elfogadnám ha lenne, különben nem is néznem itt a kérdéseket, de nem vagyok hivő. Nem hiszek el minden szrt. Videót vagy cikket csak hogy bizonyítsák az elméletem. Vagy David Icke elméletét, mert az nem vezet az igazsághoz közelebb csak a homokot növeli amibe a fejemet dugnám.
Igyekeztem kb mindenre válaszolni amikre jelenleg tudtam ahogy tudom. De Paul Hellinert és a 45ös körzetének utánna olvasok és potlom majd.
Szerintem amúgy ez most egy full komoly kérdés.
Más nem érdeklődés szempontjából, de erre lehet komolyabban is válaszolni.
Amolyan minden évben feljövő összegzés.
A szkeptikusok és a hívők fő vita körét tartalmazza. Jó nincsenek videók meg cikkek hála az égnek. Meg N tért ki a Nasca mumiákra és a fennsíkra stb.
De ez részemről nem troll kérdés az ennél egyértelműbb.
(Lehet a kérdező is szkeptikus. A tipik témák miatt nem egyértelmű hogy hívő e vagy sem)
Amúgy meg ha troll lenne már fricsázott volna majdnem minden hozzászólást, kivéve #5-ot. Csak mondom.
#11 igen, a név alapján. De a troll sem mindig troll.
Csak valamikor ha minket oldal paraszt akkor már nem mindegy hogy trollkodsz vagy komolyan veszed? Én pl akkor már inkább poénra venném. Csak nem írok ki kérdést mert minek, ha kérdezek vagy ha válaszolok akkor nem a pontok miatt teszem. Aki még arra gyúr egészségére.
15-16 Nyilván bölcs dolog ez is… még jó hogy nem fieszeztek 😆😆😆
Ki a leghülyébb? Na szerintem ezért van itt ennyi troll. Minek erőltesse magát bárki ha mindig ez a vége?
"mért tagadnak le minden ufós tényt?"
Egyezzünk meg: tény az, ami bizonyítható és bizonyított!
Ha Macska Jancsi állítása szerint a nyávogás világnyelv, elfogadod?
26 végülis én egy ugató macskát nem láttam.
De értem a hasonlatot és ebben igazad van. Bármilyen orvos, tudós is mondhat bármilyen okosat ha a tények ellene szólnak. Hát ha még Gipsz Jakab a YouTube-on ossza az észt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!