Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek az ufók látogassák...

Szerintetek az ufók látogassák a földet rég óta?

Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 19:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Föld, nem kis betűs föld.
2022. szept. 12. 21:02
 12/25 A kérdező kommentje:

10 - "Legalább 14 faj "van jelen" a naprendszerünkben, és legalább kétszer ennyi faj lelkei emberi testben leszületve."

Eddig a tudósok körülbelül 1, 7 millió növény- és állatfajt azonosítottak és neveztek el, úgyhogy szerintem a 14-gyel egy kicsit még alul is lőtted.

2022. szept. 12. 21:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Látogassák, igen.
2022. szept. 12. 22:35
 14/25 anonim válasza:
100%
Én egyszer láttam egy elég nehezen magyarázható dolgot, amiről nem jöttem rá mi lehet: éjjel, lámpák fényénél haladt el tőlem picit messzebb egy "valami", kb akkora mint egy alma, de iszonyú gyorsan,egyenesen mozgott és amennyire követni tudtam a szememmel, hirtelen eltűnt. Nem gömbvillám volt, az biztos, de semmi másra se hasonlított.
2022. szept. 12. 22:45
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
Mármint nektek, trolloknak, vagy nektek, mínuszos IQ-júaknak, vagy nektek... kinek!?
2022. szept. 13. 08:54
 16/25 anonim ***** válasza:
95%
Gyere vissza, ha már tudsz helyesen írni és hozzá is tudsz tenni valami hasznosat a kérdéshez.
2022. szept. 13. 09:38
 17/25 NTBS ***** válasza:
100%
Elképzelhető.
2022. szept. 13. 16:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen látogassák, ez már régóta tudhassuk ezt bizonyíccsák a képek is.
2022. szept. 13. 17:28
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Látogasák -> felszólító mód.

Senki nem szólítja fel őket Földünk látogatására, sőt, előzetes engedélykérésük és a látogatáshoz hozzájárulás nélkül ne is tegyék!

2022. szept. 13. 19:48
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én az ürlények helyében be lennék f0sva, hogy egy másik bolygón lévő faj erőszakosan pásztázza 0-24 a naprendszert, űrhajósok más bolygókra mennek, stb. Ha lenne egy olyan idegen faj, amely legalább velünk egy tudásszinten van, akkor valszeg ők is a naprendszert vizsgálnák, esetleg másik értelmes fajt keresnének, vagy bolygókon találhatnánk nyomokat, hogy itt már “más is járt”. De mivel ebből egyiket sem észleljük, ez azért lehet, mert vagy nincs a naprendszerben olyan faj, amely képes tárgyat juttatni a világűrbe, vagy sokkal nagyobb tudásúak, és olyan technikájuk van, amely a miénket meghaladja(pl álcázás). Viszont ha képesek űrben utazni, akkor 100% hogy megtaláltak minket, mivel tulajdonképpen virít a földről, hogy itt élet van(sok műhold, lámpák, stb).

Viszont a világűr nagyon hatalmas, belegondolni is közel lehetetlen, mennyi és mennyi bolygó lehet más galaxisokban, naprendszerekben. Fennálhat az is, hogy létezik a párhuzamos univerzum, de az, hogy máshol is van élet, az biztos. Nem csak 1 nap van a világűrben, és ha egy másik nap közelében van egy olyan bolygó, amely pont jó távolságban van, akkor máris megvan az esély az életre.

2022. szept. 13. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!