Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arrol a...

Mi a véleményetek arrol a tényröl, hogy a NASA igazságokat hallgat el az emberektől?

Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 20:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10 - És az, hogy egy emberről egy hozzászólásban mindkettőt megállapítod? Hisz először azt írtad, azért nincs komoly válasz, mert nem komoly a kérdés. Aztán meg azt írtad, azért gáz, amit írok, mert komolyan gondolom. Akkor most eldöntöd végre, hogy mit gondolsz, vagy még ellentmondasz magadnak minden hozzászólásodban?
2022. szept. 2. 10:30
 12/28 gentoojedi ***** válasza:
67%

Az a gáz, ha azt hiszed, hogy a NASA-t SZ-szel írod. Az nem gáz, ha direkt rosszul írtad. Viszont komoly választ ne várj, ha annyi fáradtságot sem veszel, hogy megnézd hogyan kell leírni.

Nyugtass meg, hogy direkt írtad rosszul, mert sírva fakadok.

2022. szept. 2. 10:37
 13/28 A kérdező kommentje:
12 - Elírtam, természetesen tudom, hogy az nem Násza, hanem Názsa.
2022. szept. 2. 10:48
 14/28 anonim ***** válasza:
55%
De kinek a nàsza hallgatja el? Viktoré?
2022. szept. 2. 18:13
 15/28 anonim válasza:
Meg lehet szokni. Nem titkolnak mindent.
2022. szept. 2. 19:42
 16/28 anonim ***** válasza:

Hát az utóbbi időben csak úgy ontják magukból az új és új felfedezéseket amiket ráadásul minden létező adattal publikálnak.

De konkretizálj, mit ittkolnak el?

2022. szept. 2. 22:34
 17/28 A kérdező kommentje:
Hogy az ufók köztünk élnek kapcsolatban álnak velük és alakot is váltanak.
2022. szept. 3. 07:51
 18/28 anonim ***** válasza:
57%
Ez igaz láttam a filmben is. Vannak köztük jók és gonoszak. Van egy kamion megegy kis sárga bogár. Azok jók. Bár az a bogár nem tudom nem Éva Bundyé..
2022. szept. 3. 08:48
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
*Ted.... Fingom sincs hogy alakította Évàra a szövexerkeszto... Lehet a Sorosék nemátalakító vírust telepítettek a telefonomra
2022. szept. 3. 08:50
 20/28 anonim ***** válasza:
A National Aeronautics and Space Administration nem titkolódzik. Annál kevésbé teheti, mert világszerte több nemzeti és nemzetközi űrkutatási szervezet létezik (pl. az ESA = European Space Organisation)amelyek egymást is kontrollálhatják. De nincsen is mit titkolni.Kismillio kiadványa van, amelyekben tematikusan csoportosítva, vagy időrendi sorrendbe rendezve fellelhetők azok a mérési/megfigyelési adatok, amelyeket az űreszközök szolgáltatnak. Ezek bár ki számára hozzáférhetők (pl. az első holdexpedíciók idején magam is sokat kaptam). Természetes, hogy pl. egy marsjáró tízféle mérését nem napról napra közlik, hanem időszakonként, összegezve.És van népszerű összesítés, amely interneten szintén elérhető.Az, hogy sem ufokról, kis zöld emberkékről nem közölnek képek, azon a sajnálatos tényen alapszik, hogy ilyenek - nincsenek.A katonai jellegű adatokkal pedig nem a NASA foglalkozói.Egyébként a fanatikus ufo-hívők, és a szenzáció keltő hazudozók előszeretettel hivatkoznak a NASA-ra, mivel a szélesebb érdeklődési kör ezt a nevet ismeri. Nem tudják, hogy ezen kívül van még egy sereg ilyen témával foglalkozó intézmény.BQ.
2022. szept. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!