UFO jelzéseket kaptak lencsevégre, mi az Ön véleménye?
Semmi kétség, valamelyik faj (feltehetően kémhadtest, hiszen a Földön van már, ebből következtethető, hogy alakváltó képességekkel is rendelkeznek, mivel a jelzés a városból jött, tehát emberi alakban adták le a jelzéseket) fényjelzett az anyahajójuknak, hogy az este folyamán sikeresen letudjon szállni az anyahajó. Az eset UK-ban történt. A videót egy szkeptikus készítette, aki a hihetetlen esemény hatására felhagyott szkeptikus életmódjával és hithű ufológus lett.
Link: [link]
Tudod, kérdező, 35 éve még, ha nem is hittem, de bíztam az UFO-k létezésében. Alig vártam, hogy fejlődjön a technika, és új, hiteles bizonyítékok kerüljenek elő. Hiszen addig is, a semmi közepén valahonnét mindig előkerült egy fényképezőgép...
Nos, a technika fejlődött, több a csúcsminőségű kamerával szerelt mobiltelefon, mint ahány ember él a Földön, de nem hogy értékelhető új felvételek nem kerültek elő, hanem a régiekről is rendre kiderült, hogy hamisítványok. Ennek tükrében furcsa lenne hinnem az idegenek látogatásában.
7#
Na, akkor én holnap szeretnék találkozni egy ufóval, hozz nekem ide egyet.
9#
Ez bizony nagy kár, mert így egy szavadat sem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!