Mennyire változott meg az életetek tegnap óta, amióta a náza belyelentette, hogy kapcsolatban állnak ufókkal?
A NASA ilyen marhaságot nem jelentett be.
Habár, ha az USA demens, Always-kompatibilis elnökét nézem, bőven kitesz egy földönkívülit ő is.
2:
"A NASA vezetője, Thomas Goldman elismerte, 1983 óta állnak kapcsolatban földönkívüli, idegen civilizációkkal. Elmondása szerint számos technológiát is átvett tőlük az emberiség, mint pl. az okostelefonok, vagy az USA fejlett haditechnológiai eszközei.
"Nem akartuk tovább titokban tartani. - Mondta Goldman. - Eddig is csak a Hemuratonokkal kötött megállapodásunk miatt titkoltuk a dolgot, de ennek most véget vetünk."
A földönkívüliektől átvett technológiákról Goldman hamarosan további sajtótájékoztatók keretein belül ad információkat."
Kérdező!
Mindegy hol olvastad légyszi a cikket linkeld be.
Vagy küld el privátban.
Régebben hallottam vagy olvastam én is hasonlót. De az jó régen volt, gyerek lehettem még. Figyelj, remélem nem azért nem mutatod meg a cikket, mert régi.
De nem mondom nem igaz. Számos bizonyíték van UFO-kra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!