Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy 2 hónap múlva ideér egy földönkívüli halálcsillag?

Figyelt kérdés

Egy amerikai kormánynak dolgozó űrkutató szerint 60 napon belül megváltozik az életünk,ugyanis egy hatalmas hajtóművekkel felszerelt hold tart a Föld felé,amely az Orion rendszerből érkezik.

A NASA folyamatosan kapja a jeleket az objektumtól,de nem értjük mit akarnak,persze azért mi is üzentünk nekik,amit meg gondolom ők nem értenek.

[link]

Mi a véleményetek, készültök?

2022. aug. 23. 21:18
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
55%

Az Orioniak szar arcok, ők adtak át technológiát és jelképeket a náciknak is, ők biztatták hogy foglalja el a bolygót, és akkor csatlakozhat hozzájuk.

Most vagy Putyin vagy Viktor, vagy Kim Dzsongun miatt jönnek.

2022. aug. 23. 21:24
 2/36 anonim ***** válasza:
34%
Nincs róla különösebb véleményem,nem készülök.
2022. aug. 23. 21:32
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
Azért jó lenne tudni, hogy most az emberiség elpusztítása-e a cél, mert akkor még gyorsan kivenném addig a maradék szabadságaimat az évre...
2022. aug. 23. 21:43
 4/36 anonim ***** válasza:
86%
Hát, akkor legalább már nem kell aggódni a nyugdíj miatt.
2022. aug. 23. 21:48
 5/36 A kérdező kommentje:

Ahogy az első írja, valószínűleg azt akarják hogy egy erőskezű vezető alatt egyesüljön a föld és ezután mi is csatlakozunk az ő , valószínűleg eléggé poroszos/katonás koalíciójukba.

Legutóbb Hitler elbukott,most valószínűleg Putyint akarják győzelemre segíteni.

2022. aug. 23. 21:51
 6/36 anonim ***** válasza:
68%
Azt tényleg nem tudom felfogni, hogy MINEK reagáltok ennek a szerencsétlen, agymenéses izének a kérdéseire? Nem kell válaszolni Ufokurtató egyetlen kérdésére sem. Akkor csak ráun végre.
2022. aug. 23. 21:54
 7/36 anonim ***** válasza:
60%
Már ha ideért volna is késő lenne. De azért várom.
2022. aug. 23. 21:56
 8/36 anonim ***** válasza:
82%
Igen, én már eladtam minden ingo és ingatlanvagyonomat meg a cégemet is, és épp élem fel az árát.
2022. aug. 23. 23:18
 9/36 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Felvásároltam az összes maggi levest és pilóta kekszet. Remélem, hamar túlesünk ezen is.
2022. aug. 24. 01:42
 10/36 anonim válasza:
75%
Már hallom Darth Vader hangját
2022. aug. 24. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!