Mi a véleményetek arról hogy 2 hónap múlva ideér egy
földönkívüli halálcsillag?
Figyelt kérdés
Egy amerikai kormánynak dolgozó űrkutató szerint 60 napon belül megváltozik az életünk,ugyanis egy hatalmas hajtóművekkel felszerelt hold tart a Föld felé,amely az Orion rendszerből érkezik.
A NASA folyamatosan kapja a jeleket az objektumtól,de nem értjük mit akarnak,persze azért mi is üzentünk nekik,amit meg gondolom ők nem értenek.
Az Orioniak szar arcok, ők adtak át technológiát és jelképeket a náciknak is, ők biztatták hogy foglalja el a bolygót, és akkor csatlakozhat hozzájuk.
Most vagy Putyin vagy Viktor, vagy Kim Dzsongun miatt jönnek.
2022. aug. 23. 21:24
2/36 anonim válasza:
Nincs róla különösebb véleményem,nem készülök.
2022. aug. 23. 21:32
3/36 anonim válasza:
Azért jó lenne tudni, hogy most az emberiség elpusztítása-e a cél, mert akkor még gyorsan kivenném addig a maradék szabadságaimat az évre...
2022. aug. 23. 21:43
4/36 anonim válasza:
Hát, akkor legalább már nem kell aggódni a nyugdíj miatt.
2022. aug. 23. 21:48
5/36 A kérdező kommentje:
Ahogy az első írja, valószínűleg azt akarják hogy egy erőskezű vezető alatt egyesüljön a föld és ezután mi is csatlakozunk az ő , valószínűleg eléggé poroszos/katonás koalíciójukba.
Legutóbb Hitler elbukott,most valószínűleg Putyint akarják győzelemre segíteni.
2022. aug. 23. 21:51
6/36 anonim válasza:
Azt tényleg nem tudom felfogni, hogy MINEK reagáltok ennek a szerencsétlen, agymenéses izének a kérdéseire? Nem kell válaszolni Ufokurtató egyetlen kérdésére sem. Akkor csak ráun végre.
2022. aug. 23. 21:54
7/36 anonim válasza:
Már ha ideért volna is késő lenne. De azért várom.
2022. aug. 23. 21:56
8/36 anonim válasza:
Igen, én már eladtam minden ingo és ingatlanvagyonomat meg a cégemet is, és épp élem fel az árát.
2022. aug. 23. 23:18
9/36 anonim válasza:
Szia! Felvásároltam az összes maggi levest és pilóta kekszet. Remélem, hamar túlesünk ezen is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!