Mért nincs egyetlen valamirevaló UFO felvétel sem a neten?
A megkérdőjelezhetetlen UFO felvételkészítés néhány alapszabálya:
-a kamerán, vagy a mobilon a felbontást állítsd a legkisebbre
-felvétel közben a kamera mindenképpen mozduljon be
-videofelvételnél minél erősebben rázd a kamerát, vagy futás közben filmezzél
-a videon a legtöbbet a lábad előtt levő földdarabot, a szomszéd házat, vagy a veled levő embereket mutasd, a konkrét téma szigorúan csak másodpercekre tűnjön fel a felvételen 1-szer, maximum 2-szer
-ha ezek nem jönnének össze, minden másra ott a Photoshop
https://www.youtube.com/watch?v=auITEKd4sjA&ab_channel=Guard..
A pentagon által kiadott és elismert ufo felvételt egy vadászgép kamerája rögzítette.
Tényleg elhiszitek, hogy egy korszerű vadászgépben ilyen felbontású kamera és képrögzítés található? Az oldalsó számok is elmosódottak...
Szerintem van jó minőségű felvétel ufokról de ezt az elkövetkező jó pár évbe nem fogják megmutatni!
Csak az ilyen teljesen lebutított , alig kivehető valamiket amiket bármikor le lehet tagadni.
Biztos vannak jó minőségűek is, da ha ezekkel komolyabban előállnának, mint pl a királynő halálának a hírével, kiborulnának az emberek.
Civil meg... próbáltad már gyorsan előkapni a telefonodat és lefényképezni egy repülőt az égben? Hogy sikerült? Az én kamerám is nagyon jó, de csak a nagyon alacsonyan szállóról tudtam felismerhetőt készíteni úgy, hogy csak a sokadik lett jó, mert az mozgott, nekem meg teljesen mozdulatlanul kellett tartani a telefont és minél nagyobb a zoom, annál szrabb a kép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!