Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miskolci László Ufológusnak...

Miskolci László Ufológusnak mi a szakmája, végzettsége, milyen területen dolgozik?

Figyelt kérdés

Most így nyáron megnéztem a magyar ufó kutatókat, a magyar ufószövetséget, hogy lássam hol tart a magyar ufó kutatás. Sajnos kevés fiatal van. Kiöregedik a szakma. Minden nagy magyar ufológusnak diplomás szakmája volt : dr.Egely (mérnök,fizikus a BME-én végzett) Hargitai Károly (író,riporter,biológus) Kisaludy György(számítógép rendszermérnök) Keviczky Kálmán (USA Vezérőrnagya) Verőczey Ernő (villamosmérnök BME)

A mai ufológusaink, mint Kalmár János vagy Miskolci László milyen végzettségük van? Hol dolgoznak? Milyen szakmában? Lehet erről tudni valamit vagy titok?

2022. aug. 5. 15:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
29%
A Magyar Nemzeti Ú àllomàs ufó közlekedési főosztàlyának ügyvezető igazgatójaként napi 8 órában ellenőrzi az ufó közlekedést. Szabadidejében kis, szürke idegenekkel sakkozik.
2022. nov. 18. 21:14
 22/35 anonim ***** válasza:
21%
Akinek nincs legalább PhD-ja, mi fogalma lehet a kutatásról?
2022. nov. 22. 05:04
 23/35 A kérdező kommentje:
Tudja esetleg valaki?
2023. jan. 4. 15:14
 24/35 anonim ***** válasza:
76%

Hát, szerintem itt erre nem fogsz választ kapni.

Nem hiszem, hogy annyi előadást tart egy ufológus meg annyi könyvet ad el, hogy ebből simán megél. Szerintem ez inkább keresetkiegészítésnek jó.

Szerintem van "rendes", civil vállalkozása vagy állása.

2023. jan. 5. 20:01
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít semmit. Én pl portás vok, de kutatom az ufókat, sok eredményem is van.
2023. ápr. 19. 10:59
 26/35 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha azt vizsgálnád, hogy mit mond és miért?

Vagy ha valaki tanult, akkor bármit elfogadsz utánajárád nélkül kedves kérdező?

2023. ápr. 19. 12:47
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
26 - Te egyébként ugyanolyan hitelességgel hiszel el biológiai információkat egy portástól, mint egy orvostól?
2023. ápr. 19. 14:24
 28/35 anonim ***** válasza:

Mikor mondtam ezt?

Én arról beszélek, hogy hogyan kellene információt hitelesíteni.

De igen, ugyan úgy elfogadom egy portástól, HA igazat mond.

Nem volt egy tudós vagy orvos aki előadta ugyan azt az előadását bohócnak öltözve?

Ugyan azt mondta el és mégis kevésbé hittek neki, amikor be volt öltözve.

Mondanám hogy ne ítéld el a könyvet a borítója alapján, de lehet ez egyszerre sok neked.

2023. ápr. 19. 15:33
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

28 " De igen, ugyan úgy elfogadom egy portástól, HA igazat mond."

Istenem, hogy te mennyire ostoba vagy... Fel sem fogod, amit te magad mondasz.

Arról van szó, hogy kapsz egy információt, amiről abban a pillanatban nem tudod eldönteni, hogy igaz, vagy nem. Persze, ha el tudnád, ez lenne a legjobb, minden igaz információt elhiszel és minden hamisban kételkedsz, csakhogy nem ez a helyzet.

HA igazat mond... Istenem...

2023. ápr. 19. 15:40
 30/35 anonim ***** válasza:

Előbb írtam, hogy előbb utána kell járni és csak aztán hinni.

Most akkor döntsd el, hogy miről szól a beszélgetés.

"Mi lenne, ha azt vizsgálnád, hogy mit mond és miért?

Vagy ha valaki tanult, akkor bármit elfogadsz utánajárád nélkül kedves kérdező?"

Ehhez kommenteltél eredetileg.

Vagy te azért advokálsz, hogy az orvosoknak és tudósoknak is mindent egyből el kell hinni?

2023. ápr. 19. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!